Alba Iulia: S-a ales Miss Zilele Oraşului. Vezi aici cele mai frumoase concurente

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elena Iuliana Achim a fost desemnată de juriu Miss Zilele Oraşului Alba Iulia. Podiumul a fost completat de Adriana Breaz şi Cristina Laura Roşu.

Un număr de 22 de tinere s-au înscris iniţial în competiţie. În urma votului electronic,  în cursă au rămas 10 concurente, care au şi intrat în concursul propriu-zis. Pe primele trei locuri au fost Elena Iuliana Achim, Cristina Laura Roşu şi Nicoleta Ioana Bălşan. Detalii aici

Citiţi şi : Se votează Miss Zilele oraşului Alba Iulia

În finala ce a avut loc pe scena din şanţurile de Sud ale Cetăţii  tinerele au trebuit să-şi dovedească talentul în faţa publicului la patru probe, respectiv cultură generală, ţinută de zi, ţinută de seară şi o probă de dans.

image

Între probele concursului şi festivitatea de premiere a avut loc un concert susţinut de trupa Sensor.

image

Prezentatorul Miss Alba Iulia a fost cunoscutul actor Pavel Bartoş, cel care a prezentat alături de Smiley show-ul „Românii au talent“.

image

Juriul format din artişti şi reprezentanţi ai sponsorilor a hotărât ca titllul de Miss Zilele Oraşului să-i revină concurentei Elena Iuliana Achim, cea care de altfel a obţinut şi cel mai mare număr de puncte, în urma votului pe internet.

image

Tânăra are 18 ani şi este elevă la Liceul Sportiv.

image

„Este pentru prima dată când câştig o astfel de competiţie, sper să fie de bun augur. Cu siguranţă mă voi înscrie şi la alte competiţii similare“, a spus tânăra imediat după ce şi-a primit coroniţa de Miss Zilele Oraşului.

Premiul Miss Cetatea Alba Carolina i-a revenit Adrianei Breaz, iar pe locul trei s-a clasat Cristina Laura Roşu, recompensată cu Miss Popularitate. 

image
image

Premiile oferite de organizatori au fost substanţiale. Ocupanta locului întâi a primit 300 euro, concurenta de pe poziţia secundă 150 euro, iar tânăra de pe locul trei un lănţişor de aur. Celălalte concurente au fost recompensate cu menţiuni şi cu câte o şedinţă foto profesională.

Vezi aici programul manifestărilor organizate de Zilele Oraşului

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite