Se votează Miss Zilele oraşului Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un număr de 22 de tinere aspiră la titlul de cea mai frumoasă albaiuliancă. Votul electronic este în curs de desfăşurare. Concursul de miss are loc sâmbătă, 28 mai, pe scena amplasată în şanţurile Cetăţii. Evenimentul va fi prezentat de cunoscutul actor Pavel Bartoş.

Un număr de 22 fete s-au înscris pentru a intra în competiţia Miss Alba Iulia. Ele pot fi votate online pe site-ul www.missalbaiulia.ro până mâine seară la ora 23.59.

Concursul de frumuseţe va avea loc sâmbătă, 28 mai, cu ocazia Zilelor Oraşului Alba Iulia. „Ne bucurăm de faptul că tinerele s-au înscris la acest concurs. Deşi au fost mai multe candidate, au fost reguli stricte de înscriere care au trebuit respectate. La ediţia de anul viitor ne aşteptăm la o participare şi mai numeroasă“, a spus Mihai Coşer, purtătorul de cuvânt al Primăriei Alba Iulia.

Patru probe

Doar zece dintre concurente, desemnate în urma votului online vor intra în concursul propriu-zis ce se va desfăşura pe scena amplasată în şanţurile Cetăţii. Prezentatorul Miss Alba Iulia va fi nimeni altul decât cunoscutul actor Pavel Bartoş, cel care a prezentat alături de Smiley show-ul „Românii au talent“.

În finală tinerele vor fi supuse unui număr de patru probe, respectiv cultură generală, ţinută de zi, ţinută de seară şi o probă surpriză.

„Sunt pasionată de modeling, mi-a plăcut ideea concursului şi am decis să mă înscriu. Pot spune că sunt familiarizată cu acest domeniu, am participat la mai multe prezentări de modă.

image

Mi se pare foarte interesantă proba de cultură generală axată pe istoricul Cetăţii Alba Carolina. Cred că fiecare dintre noi se va pregăti temeinic“, a spus Adriana Breaz, de 18 ani, una dintre concurente.Eleva în clasa a XI-a a Colegiului Tehnic Apulum consideră că Miss Zilele Oraşului Alba Iulia este un concurs distractiv şi decent în aceeaşi măsură.

Iuliana Achim este şi ea una dintre concurentele la Miss Alba Iulia. „E foarte bine venită ideea organizării unui astfel de concurs şi aşa se variază şi programul de zilele oraşului.

image

Este o noutate pentru Alba Iulia şi în plus majoritatea oraşelor au un astfel de titlu. Consider că orice albaiulian trebuie să ştie trecutul istoric al Cetăţii, cu atât mai mult o viitoare Miss“, a spus Iuliana Achim, de 18 ani, elevă la Liceul Sportiv.

Concursul de frumuseţe va fi urmat de un concert susţinut de DJ Project şi Sensor, precum şi de un spectacol de acrobaţii pe zidurile Cetăţii.

Manifestările de Zilele Oraşului au loc în perioada 27 – 29 mai.

Fetele care aspiră la titlul de Miss Alba Iulia sunt: Ioana Bălşan (22), Adina Vartolomei (21), Dana Blaj (19), Alexandra Pătruţ (18), Ana MARIA Mărginean (18), Adriana Breaz (19), Daniela Iuga (19), Adnana Bilcă (18), Laura Roşu (18), Iuliana Achim (19),  Denysa Nemoeanu (16), Carina Maxa (16), Adam Raluca (18), Mădălina Buzilă (18), Alina Cosma (21), Daniela Buciuman (19), Adina Anghel (25), Szekely Lorendza Magdalena (18), Mădălina Zurgălău (21), Moldovan Roxana (20), Georgiana Ilea (18), Bianca Negruţiu (18).

Câştigătoarele vor fi recompensate cu premii substanţiale.

Premiul 1: 300 euro
Premiul 2: 150 euro
Premiul 3: un lănţişor de aur
Locul 4, 5 şi 6: o şedinţă foto profesională

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite