Alba Iulia: Amânare în dosarul „Prostituate pentru VIP-uri“. Inculpaţii rămân în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Membrii ai grupării aflaţi în arest preventiv
Membrii ai grupării aflaţi în arest preventiv

Tribunalul Alba a avut luni pe rol dosarul „Prostituate pentru VIP-uri“, în care au fost trimise în judecată 22 de persoane pentru proxenetism, prostitutie, şantaj, lipsire de libertate şi aderare la un grup infracţional organizat. Magistraţii au decis amânarea judecătorii dosarului.

Primul termen în procesul în care sunt judecaţi cei 22 de inculpaţi din dosarul „Prostituate pentru VIP-uri, a început cu o amânare luni la Tribunalul Alba.

„Faţă de neîndeplinirea procedurii de citare cu toate părţile şi faţă de cererea de amânare formulată de unul dintre inculpaţi în vederea angajarii unui apărător, instanţa amână cauza la data de 04 aprilie 2011“, a precizat Sorina Cristorian, expert comunicare la Tribunalul Alba.

Cel care a formulat cererea de amânare pentru a-şi angaja apărător este cetăţeanul italian Luigi Saviato, trimis în judecată în stare de libertate pentru instigare la infracţiunea de şantaj.

Tot astăzi s-au respinse şi cererile de revocare şi înlocuire a măsurii arestării preventive cu o altă masură neprivativă de libertate pentru 12 dintre inculpaţii din dosar aflaţi în stare de arest preventiv încă din luna octombrie 2010.

De asemenea pentru Gabriel Antoniu Bakai, Adrian Bălan zis “Bălănel”, Sergiu Cândea, Ioan Decean, Gheorghe Lupu, Nicolae Muntean, Ioan Roşca, Teodor Şchiop zis “Puşcărie”, Petru Şerpu, Virgil George Dura, Claudiu Vulpe zis “Fox” şi Mihai Darius Câmpean au fost respinse cererile de liberare provizorie sub control judiciar.

Pe lângă cei 12 aflaţi în arest preventiv în acelaşi dosar mai sunt judecate alte 10 persoane - cetăţenii italieni Luca Anversa şi Luigi Saviato, dar şi Mihai Dorin Pîrvu, Adrian Trifa, Solomon Sicoe, Ioan Răşinariu, Gheorghe Toma, Ştefan Cernea, Raul Hancheş zis “Pricu” şi soţia acestuia, Geanina Hancheş

Citiţi şi:

EXCLUSIV Lotul „Prostituate pentru VIP-uri“ trimis în judecată. Printre inculpaţi sunt doi italieni şi un fost ofiţer SIE

Prostituate pentru VIP-uri. Printre clienţi se află oameni de afaceri, medici, politicieni, consilieri locali

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite