Doina Scutea, decanul Baroului de Avocaţi, poate părăsi timp de trei zile Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avocata Doina Scutea, decanul Baroului Alba, poate părăsi oraşul Alba Iulia timp de trei zile pentru a participa la un eveniment naţional al avocaţilor desfăşurat la Braşov.

Curtea de Apel Alba Iulia a judecat astăzi o cerere a avocatei, care are interdicţie de a părăsi localitatea de domiciliu.

Doina Scutea este cercetată penal de procurorii DNA Alba Iulia în dosarul „Corupţie la Finanţe“, sub acuzaţia de trafic de influenţă.

Alături de ea mai sunt cercetaţi fostul director al DGFP, Ştefan Anghel Bogin, omul de afaceri Alexandru Duca şi doi foşti ofiţeri SIE, Claudiu Vulpe şi Radu Bogdan.

„Încuviinţat inculpatei să părăsească localitatea de domiciliu în perioada 10.12.- 12.12.2010 pentru deplasarea la Poiana Braşov“, se afirmă în sentinţa de astăzi a Curţii de Apel. Sentinţa de a nu părăsi localitatea a fost impusă de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la eliberarea avocatei din arest preventiv.

Citiţi şi: Decanul Baroului de Avocaţi Alba, Doina Scutea, şi directorul adjunct de la Finanţe, Ştefan Bogin, arestaţi preventiv pentru fapte de corupţie

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite