Adoptă un pat în spitalul din Zlatna

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pacienţii internaţi dorm pe lenjerii vechi
Pacienţii internaţi dorm pe lenjerii vechi

Conducerea spitalului din Zlatna, judeţul Alba a demarat o campanie de strangere de fonduri pentru a da o altă faţă saloanelor învechite. Campania „Adoptă un pat în spitalul Zlatna“, oferă oamenilor oportunitatea de a dona sume de bani pentru a schimba lenjeriile de pe paturile spitalului.

Citeşte şi:

Bolnavii cronici, în pericol!

Necesarul este de 90 de aşternuturi noi. Spitalul are conducere nouă de la finele anului trecut, când a fost preluat cu datorii mari. Actualul director al unităţii spitaliceşti, dr. Horea Timiş, face un apel către toţi cei care s-ar putea implica în acest demers sau ar avea posibilitatea să doneze bani în contul spitalului.

„Zlatna este un oraş grav afectat de poluare, într-o zonă defavorizată, cu o îngrijorătoare rată a şomajului de peste 70 %, cu o populaţie tot mai îmbătrânită şi bolnavă, cu mari probleme financiare. Populaţie care merită, însă, şi are dreptul, ca noi toţi, la o asistenţă medicală demnă de o ţară europeană a secolului XXI. Din păcate, aici evoluţia sistemului sanitar s-a oprit cu mult timp in urmă, la nivelul sfârşitului Din data de 1 martie începe campania“, a afirmat doctorul Horea Timiş.

Campania se va derula timp de 2 luni perioadă în care sunt aşteptate orice sume de bani care vor fi folosite pentru a cumpăra seturi complete de lenjerie (cearşaf, plic şi faţă de pernă) din bumbac, pe care vor fi inscripţionate însemnele spitalului şi numele celui care a făcut donaţia.
Necesarul este de 90 de schimburi noi.

Relaţiile se pot obţine de la: Spitalul orăşenesc Zlatna, strada Horea nr.1, Zlatna, judeţul Alba. Telefon 0788/316. 641; Fax 0258/856379. Donaţiile se pot face folosid datele: Cod fiscal 8060547; COD IBAN RO75TREZ 0105041XXX000024, deschis la Trezoreria Zlatna. Donaţiile pot fi trimise direct în contul spitalului sau prin Trezorerie.



Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite