Bărbatul care şi-a împuşcat prietenul la vânătoare, cercetat pentru ucidere din culpă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

Bărbatul din judeţul Alba care şi-a împuşcat mortal, în noaptea de miercuri spre joi, prietenul în timpul unei partide de vânătoare organizată într-o pădure din zona municipiului Blaj este cercetat de poliţişti pentru ucidere din culpă.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Alba, cei doi bărbaţi, în vârstă de 47 şi respectiv 49 de ani, au participat, în noaptea de miercuri spre joi, la o partidă de vânătoare autorizată de căpriori în locul numit "Frunţile Mănărazii", în municipiul Blaj.

Oamenii legii au stabilit, din primele cercetări, că bărbatul în vârstă de 47 de ani şi-a împuşcat mortal, din neglijenţă, partenerul de vânătoare, informează Mediafax.

Bărbatul a fost şi cel care a anunţat incidentul la 112, iar medicii veniţi la faţa locului l-au găsit pe prietenul acestuia decedat cu o plagă împuşcata în partea lateral dreapta, subcostală.

Poliţiştii din Alba au deschis o anchetă în acest caz şi îl cercetează pe bărbatul care şi-a împuşcat prietenul la vânătoare pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă.

Citește și:

Un bărbat din Alba a fost împuşcat mortal la vânătoare UPDATE

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite