Un bărbat din Alba a fost împuşcat mortal la vânătoare UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

Un bărbat din Alba a fost împuşcat mortal la vânătoare în noaptea de miercuri spre joi. Accidentul a avut loc în zona localităţii Mănărade, din municipiul Blaj.

UPDATE Comunicatul IPJ Alba: "La data de 06.06.2012, ora 23.20 politia a fost sesizata prin SNUAU 112, de către I.M., de 47 de ani, din Blaj, judeţul Alba, cu privire la faptul că în timp ce se afla la vânătoare, pe Fondul de Vânătoare Cergău, în locul numit ”Frunţile Mănărazii”, de pe raza municipiului Blaj, l-a împuşcat accidental pe H.G., de 49 de ani, din Cergău Mare, judeţul Alba.

La fata locului s-a deplasat echipa operativa din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, care au stabilit faptul ca numitul I.M., împreună cu H.G., în baza unei autorizaţii de vânătoare individuală emisa de A.V.P.S. – Fond Privat Blaj, au participat la o vânătoare de căpriori în timpul căreia, din neglijenţă, I.M., la împuşcat mortal pe H.G.

image

Ilieşiu Mihu, autorul focului de armă care l-a omorât pe partenerul de vânătoare

Victima prezenta o plagă împuşcata în partea lateral dreapta, subcostală, iar lângă acesta a fost găsită arma de vânătoare proprie. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Blaj urmând ca medical legist sa stabilească cauza decesului. Arma de vânătoare a lui I.M., a fost ridicată în vederea expertizării.  Faţă de I.M., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă precum şi în vederea clarificării tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment".

image

Locul unde a avut loc accidentul de vânătoare

Victima se numeşte Gheorghe Horoi, iar autorul - Ilieşiu Mihu.Poliţia a fost sesizată pe 112 chiar de autorul accidentului, un bărbat în vârstă de 47 de ani. Victima, de 49 de ani, cu domiciliul în localitatea Cergău Mare, a fost împuşcată în partea lateral - dreapta, subcostal. Autorul le-a spus anchetatorilor că l-a împuşcat pe colegul său din neglijenţă.

La faţa locului s-a deplasat echipa de criminalişti a IPJ Alba împreună cu un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba. Cei doi aveau autorizaţie de vântătoare legală emisă de o asociaţie din Blaj.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite