Alba: Poliţia nu a finalizat ancheta în accidentul de la Lancrăm în care au murit doi tineri aflaţi pe motocicletă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia continuă cercetările în cazul accidentului rutier produs în seara zilei de 21 martie 2011, la Lancrăm, soldat cu decesul tinerilor Alexandru Pinter (19 ani) şi Dragoş Moisin (20 ani). Tinerii se aflau pe o motocicletă care s-a lovit frontal de un autoturism condus de un cetăţean italian.

Comisarul şef Laurenţiu Crişan, adjunct al IPJ Alba, a declarat joi că ancheta nu a fost încă finalizată. „Dosarul va fi trimis în scurt timp la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sebeş“, a spus Laurenţiu Crişan.

Reprezentanţii IPJ Alba nu au precizat dacă s-a stabilit încă o vinovăţie în acest caz. De menţionat, că a doua zi de la cumplitul accident poliţia a precizat într-un comunicat de presă că şoferul Italian al autourismului a intrat pe contrasens, lucru care ar indica vinovăţia acestuia în producerea evenimentului rutier.

„Din primele cercetări efectuate la faţa locului de poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier s-a stabilit că G. F., de 57 ani, domiciliat în Italia în timp ce a condus un autoturism, proprietatea unei societăţi comerciale din judeţul Alba, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu motociclu care circula din sens opus şi pe care se aflau doi tineri, de 20 ani şi respectiv 19 ani, ambii domiciliaţi în mun. Alba Iulia. Ca urmare a accidentului, cei doi tineri aflaţi pe motociclu au decedat, iar conducătorul auto G. F. a suferit leziuni corporale uşoare“, se susţine în comunicatul IPJ Alba

image

Dragoş şi Alex au decedat pe loc, corupurile lor fiind aruncate la zeci de metri de locul accidentului. Moartea acestora a produs o mare emoţie în rândul prietenilor şi cunoscuţilor, sute de persoane fiind prezente la slujbele de înmormântare.

Citiţi şi: CUMPLIT Doi tineri aflaţi pe motocicletă au murit nevinovaţi într-un accident rutier (UPDATE VIDEO)

Lacrimi, durere şi mesaje tulburătoare pentru Dragoş şi Alex, tinerii ce au murit nevinovaţi în accident rutier

Italianul acuzat de moartea lui Dragoş şi Alex în accident, cercetat pentru ucidere din culpă

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite