Alba: VIDEO Lacrimi, durere şi mesaje tulburătoare pentru Dragoş şi Alex, tinerii ce au murit nevinovaţi în accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dragoş Moisiu şi Alexandru Pinter se aflau pe o motocicletă ce a fost lovită de un autoturism. Şoferul vinovat este un cetăţean italian, internat în spital cu răni uşoare. Colegii şi prietenii tinerilor sunt şocaţi de ceea ce s-a întâmplat.

Italianul acuzat de moartea lui Dragoş şi Alex în accident, cercetat pentru ucidere din culpă

Apropiaţii celor doi tineri, Dragoş Moisiu (20 ani) şi Alexandru Pinter (19 ani), care au murit aseară nevinovaţi într-un cumplit accident sunt şocaţi de această targedie.

„Grozav, talentat şi deştept“

Colegii şi profesorii lui Dragoş au suspendat orele şi au adus flori şi lumânări pe banca unde învăţa Dragoş. 

„A fost un copil grozav, talentat şi deştept. Îşi dorea foarte mult să devină hair-stilist. Era foarte temperamental şi foarte corect. Greu accepta prostia omenească şi nedreptatea. A fost un elev extraordinar“, a spus Gabriela Pitea, diriginta lui Dragoş.

image

Tânărul lucra la un salon de înfrumuseţare din Alba Iulia, care, marţi, a fost închis după tragica dispariţie. Colegilor de clasă nu le venea să creadă ce s-a întâmplat. „Era plin de viaţă, vorbăreţ şi bizar“, a spus Emil Oniţă.

„Întotdeauna m-am înţeles bine cu el. Am fost alături unul de altul. Îmi pare foarte rău pentru tot ce s-a întâmplat“, a afirmat Ruth Dumitraş, colega de bancă a lui Dragoş, printre lacrimi.

„Împreună mergeţi spre o lume mai bună“

Alexandru Pinter a absolvit anul trecut Liceul de Muzică şi Arte Plastice din Alba Iulia. Fratele geamăn al acestuia, Andrei, le-a adus amândurora un mesaj tulburător pe facebook: „Împreună aţi mers pe motor... împreună mergeţi spre o lume mai bună. Ceea ce am pierdut... nu pot descrie în cuvinte“.

image

„Era un elev la locul lui, i-am predat la orele de matematică. Îi ştiu pe ambii fraţi încă de când erau mici. Nu a făcut niciun fel de probleme în şcoală“, a spus Grig Udrea, directorul Liceului de Muzică.

Citiţi şi: CUMPLIT Doi tineri aflaţi pe motocicletă au murit nevinovaţi într-un accident rutier

Mesaje de la prieteni

Cosmin: „Condoleanţe famililor. Orice am spune durerea este mare. Nimic şi nimeni nu-i mai aduce inapoi. Prea tineri i-ai luat DOAMNE, acolo sus la TINE“.

Andreea: „Parcă este un coşmar. Nu pot sa cred. Dumnezeu să-i ierte şi să-i odihnească în pace!“

Mihaela: „Nu pot sa cred, vestea asta m-a dat peste cap! Alex mi-a fost coleg de şcoala! Dumnezeu să-i ierte pe amândoi!“

Roxana: „Aţi devenit îngeri în doar câteva clipe/ Şi aţi lasat în urma voastră mii de inimi frânte/ Voi nu aţi vrut să plecaţi dar Dumnezeu v-a tras la sorţi/ Pentru voi viaţa a fost ca un drog pe 2 roţi… Sincere condoleanţe“.

Laura: „Dumnezeu să-i ierte pe amândoi. O să meargă într-un loc mai bun.“



Cei doi tineri au murit aseară într-un cumplit accident de circulaţie produs pe DN1, în apropierea localităţii Lancrăm. Dragoş Moisiu (20 de ani) şi Alexandru Pinter (19 ani) se aflau pe o motocicletă care s-a lovit de un autoturism Opel, condus de un cetăţean italian de 57 de ani, înregistrat pe firma Pomponio.

Cercetări dificile

După mai multe ore de cercetări, poliţiştii au ajuns la concluzia că vinovat de producerea accidentului este italianul. Motocicleta era condusă de Dragoş Moisiu, elev în clasa a XIII-a la Colegiul Tehnic Apulum din Alba Iulia. În urma impactului, motocicleta a fost aruncată la peste 10 metri, pe câmp.

image
image

Trupurile celor doi tineri au fost găsite, de asemenea, departe de locul accidentului. Dragoş Moisiu era la 20 de metri de şosea, în timp ce Alexandru Pinter a fost găsit la peste 50 de metri. Din cauza multiplelor fracturi au murit pe loc. Şoferul italian nu a putut da o explicaţie plauzibilă poliţiştilor.

Imagini de la locul accidentului:

„M-am trezit dintr-o dată cu motocicleta în faţă şi nu am putut să o evit“, a declarat italianul. „Nu a fost luată nicio măsură împotriva acestuia pentru că şoferul este internat în spital. După ce vom audia martorii şi şoferul vom decide ce se va întâmpla“, a spus subcomisarul Dan Toma, de la Poliţia Rutieră Alba.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite