Alba Iulia: VIDEO Pedofilul acuzat viol şi act sexual cu băieţi minori vrea eliberarea din arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pedofilul George Mircea Morgoci, arestat preventiv joi seara de Judecătoria Alba Iulia, nu recunoaşte acuzaţiile care i se aduc de procurori şi poliţişti. Bărbatul în vârstă de 51 de ani contestă măsura arestării pe 29 de zile.

George Mircea Morgoci a formulat recurs la decizia Judecătoriei. Recursul se va judeca luni, 31 ianuarie 2011, la Tribunalul Alba.

Bărbatul susţine că este nevinovat. Procurorii au, însă, împotriva lui dovezi importante.

Declaraţia unui minor de 16 ani, care spune că a fost bătut şi violat de acesta, precum şi ale altor doi minori de 13 ani, care au afirmat că au întreţinut relaţii sexuale cu bărbatul în schimbul unor sume de bani. Minorii locuiesc într-o casă de timp familial aflată în administrarea Direcţiei pentru protecţia Copilului Alba. Tinerii vor fi consiliaţi în aceste zile de un psiholog, pentru a depăşi momentele dificile prin care au trecut.

Citiţi şi: Bărbat arestat pentru pedofilie. A violat un minor şi a întreţinut relaţii sexuale cu alţi doi de la o casă familială

Educatorul de la casa de tip familial nu ştia de copiii abuzaţi de pedofil

Poliţiştii au descoperit la domiciliul bărbatului, pe laptopul personal, fotografii cu minori de sex masculin dezbrăcaţi şi înregistrări video în care apar întreţinând relaţii sexuale diferite persoane de sex masculin minore, de pe raza judeţului Alba.

George Mircea Mogoci este acuzat de viol, act sexual cu un minor şi deţinere de materiale pornografice cu minori într-un sistem informatic.

Pedofilul „Spanac“ a luat cea mai mare pedeapsă din sistemul judiciar românesc

30 de ani de închisoare pentru antrenorul pedofil. Nicolae Stelian a obligat opt tineri să întreţină relaţii sexuale cu el

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite