Alba Iulia: Educatorul de la casa de tip familial nu ştia de copiii abuzaţi de pedofil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei trei minori abuzaţi sexual de pedofilul George Mircea Morgoci provin de la casă de tip familial din Oarda de Jos, sat component al oraşului Alba Iulia. Educatorul social al acestora nu ştia nimic despre ceea ce s-a întâmplat.

Citiţi şi: Bărbat arestat pentru pedofilie. A violat un minor şi a întreţinut relaţii sexuale cu alţi doi de la o casă familială

VIDEO Pedofilul acuzat viol şi act sexual cu băieţi minori vrea eliberarea din arest

Educatorul social de la casa de timp familial din Oarda de Jos, Viorel Brătian, a declarat că nu a ştiut nimic despre ce s-a întâmplat cu cei trei copii pe care îi are în grijă.

„Nu au zis nimic niciodată. Au venit azi dimineaţă doi poliţişti ca să întrebe despre acest lucru. Dar nu am ştiut până acum pentru că nu au spus. Nici nu am observat un comportament ciudat din partea lor“, a spus educatorul Viorel Brătian. La casa de tip familial din Oarda de Jos pot fi ocrotiţi un număr de 12 copii fără adăpost.

image

Copii părăsesc imobilul pentru că merg la şcoală. „Pot pleca din centru pentru că merg la şcoală. Port rămâne şi peste noapte dacă au bilet de voie în care se precizează la ce oră trebuie să se întoarcă. Dacă nu vin la ora respectivă se anunţă poliţia“, a completat Viorel Brătian.

Doi copii de 13 ani şi unul de 16 ani au fost abuzaţi sexual de George Mircea Morgoci, un bărbat de 51 de ani din Alba Iulia. Bărbatul a fost arestat preventiv şi riscă 12 ani de înschisoare.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite