Alba Iulia: Studentul care s-a aruncat dezbrăcat de pe bloc şi-a luat adio de la viaţă pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul era student la Arhitectură şi avea restanţe. A lăsat două bilete de adio, unul pe calculator, şi altul lângă haine, pe terasa clădirii. A scris aseară pe Facebook că simte că totul se va sfârşi curând.

Citiţi şi: Studentul sinucigaş pe Facebook: „voi oamenii vedeţi moartea altfel decât o văd eu“

Student mort după ce s-a aruncat dezbrăcat de pe un bloc

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, student la Arhitectură, s-a sinucis azi-dimineaţă după ce s-a aruncat de pe o clădire de birouri din cartierul Cetate. Sergiu Comşa rămăsese peste noapte la un bioru de arhitectură aflat la ultimul etaj în clădirea aflată lângă Spitalul Judeţean, la intersecţia străzilor Revoluţiei şi Transilvaniei. Din motive necunoscute s-a urcat pe terasa blocului, a scris un bilet de adio, s-a dezbrăcat şi s-a aruncat de la etajul cinci.

“Totul se va sfârşi într-o bună zi„

Tânărul a anunţat pe Facebook că îşi va pune capăt zilelor, într-un comentariu postat pe profilul unei prietene, care era „dezamăgită de viaţă”. „Totul se va sfârşi într-o bună zi, depinde de tine care”, a postat Sergiu pe profilul acesteia. Lavinia Sparkle, amica sa, i-a răspuns: „Simt că se va sfârşi curând”.

image

Tânărul i-a dat replica şi ultimul mesaj al său postat pe internet: „Şi eu simt că se va întâmpla curând, foarte curând”, a scris acesta aseară la ora 09.57. Astăzi pe contul de pe Facebook al tânărului au apărut primele comentarii ale prietenilor acestuia. „Bah omule.. tremur într-una!“, a scris Andrei Căpuşan. „:( Ce-ai făcut omule?“, a scris Tibi Neag.

image

Lucra la un proiect

„La ora 5.30 am fost anunţaţi că se află un cadavru dezbrăcat în apropierea imobilului respectiv. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului şi au găsit cadavrul unui tânăr. S-a stabilit că acesta s-a aruncat de pe terasa clădirii, unde au fost găsite hainele lui şi un bilet de adio. Cadavrul a fost depus la medicină legală, iar cercetările continuă pentru stabilirea cauzelor “, a spus Iulia Haţegan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Alba.

image

Biroul de arhitectură aparţine arhitectului Iulian Mirea. „Sunt şocat. Nu am nici o explicaţie pentru gestul lui. L-am avut elev în liceu, iar în timpul facultăţii l-am avut o perioadă angajat. Se afla la mine îm birou deoarece avea nişte restanţe şi lucra la un proiect“, a afirmat Iulian Mirea. Acesta a spus despre fostul său elev de la Liceul de Muzică şi Arte Plastice că era o persoană talentată.

image

Biletul de adio scris înainte să se arunce de pe clădire

„Am discutat despre restanţe. Nu erau o problemă. Nu a fost neapărat un elev eminent, dar era foarte talentat“, a mai precizat arhitectul. Tânărul a studiat timp de trei ani arhitectura la Oradea, după care, în ultimul an, s-a transferat la Cluj-Napoca. „Era un pic aerian dar, în rest, era băiat bun. Se implica în proiecte la şcoală", a spus Andra, o colegă de facultate.

„Nu vreau niciun sicriu fastuos, o cutie de carton îmi e de ajuns“

Pe biletul găsit lângă haine şi-a scris convingerile despre viaţă, un îndemn pentru semene: „Nu vă mai prostiţi, şi treziti-vă, trăiţi şi bucuraţi-vă de împrejurimi, nu le distrugeţi. Nu există rai, nici iad, există doar suflet. Simţiţi-l!“, a scris Sergiu Comşa.

image

Urme de sânge pe locul unde a căzut tânărul

Tânărul a mai scris un alt bilet, azi-noapte pe calculatorul pe care a lucrat. În acesta vorbeşte despre natură şi despre faptul că „oamenii nu sunt responsabili“. De asemenea, Sergiu Comşa a mai scris că doreşte ca dispariţia lui să fie primită cu zâmbetul pe buze.

CITŢI ŞI : ŞI-A LUAT VIAŢA BÂND TREI LITRI DE ANTIGEL

„Nu vreau înmormântare religioasă pentru că în acest moment nu aparţin niciunei religii de pe pământ. Nu vreau niciun sicriu fastuos, o cutie de carton îmi e de ajuns. Şi dacă se poate cenuşa să îmi fie aruncată între apă şi uscat“, a spus tănărul în biletul de două pagini scris azi-noapte pe calculator.

image

Sergiu Comşa a fost elev la Liceul de Arte din Alba Iulia. „Era ca şi elev, foarte bun. Mă surprinde acest gest. I-am fost diriginte până în clasa a XI-a“, a declarat Stelian Feraru, directorul liceului.

Biletul scris la calculator de Sergiu Comşa:

image
image
image
image
Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite