Alba Iulia: Doi inculpaţi din dosarul „Prostituate pentru VIP-uri“ eliberaţi la Curtea de Apel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi inculpaţi în dosarul „Prostituate pentru VIP-uri“, aflaţi în arest preventive, au fost eliberaţi astăzi de Curtea de Apel Alba Iulia. Petru Şerpu şi Viorel Nicolae Muntean au reuşit să convingă judecătorii, după ce Tribunalul Alba le-a respins luni cererile.

„Curtea de Apel Alba Iulia a admis recursul inculpaților, a casat încheierea penală atacată și în rejudecare a admis cererile de liberare provizorie sub control judiciar formulate de cei doi inculpați“, a spus Cosmin Muntean, purtător de cuvânt al instanţei.

În acest dosar au fost trimişi în judecată la Tribunalul Alba în data de 10.02.2011 prin Rechizitoriul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Alba, 22 de inculpaţi, dintre care 11 în stare de arest preventiv. Anterior a fost eliberat şi inculpatul Gheorghe Lupu. În prezent mai sunt în arest opt inculpaţi.
 
În această cauză s-a dispus măsura arestării preventive pentru 12 persoane, majoritatea din Alba Iulia, cercetate pentru săvârşirea mai multor infracţiuni: constituire, sprijinire a unui grup infracţional organizat, proxenetism, trafic de persoane, trafic de minori, şantaj .

Inculpatul Trifa Adrian este cercetat în stare de libertate din 16.12.2010 ca urmare a înlocuirii măsurii arestării preventive cu măsura de a nu părăsi localitatea de domiciliu.  Pentru săvârşirea aceloraşi infracţiuni cu privire la inculpatul Hancheş Raul Nicolae a fost emis mandat de arestare în lipsă, pentru o durată de 30 de zile începând cu data prinderii sale.

Citiţi şi: Lotul „Prostituate pentru VIP-uri“ trimis în judecată. Printre inculpaţi sunt doi italieni şi un fost ofiţer SIE

Prostituate pentru VIP-uri. Printre clienţi se află oameni de afaceri, medici, politicieni, consilieri locali

ŞOCANT Dosarul „Prostituate pentru VIP-uri“. Fete răpite, drogate, vândute între proxeneţi şi obligate să se prostitueze

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite