Alba: UPDATE Accident tragic pe DN 7. Cinci persoane au murit (FOTO VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe DN 7 a avut loc în această dimineaţă un tragic accident de circulaţie. Un tir a intrat în coliziune cu un autoturism. Cinci persoane au murit. Este vorba despre un şofer de taxi, un italian, patron al unei firme din Petreşti, şi trei angajaţi ai săi. Circulaţia pe raza localităţii Vinţu de Jos este blocată în ambele sensuri.

Citiţi aici detalii despre accidentul de pe DN 7:

CUMPLIT Accident cu cinci morţi între Sebeş şi Orăştie 

UPDATE ORA 11.30: Traficul rutier pe DN 7 a fost reluat pe ambele sensuri, după patru ore de la producerea cumplitului eveniment rutier.

UPDATE ORA 10.50: Circulaţia pe DN 7 a fost reluată pe sensul de mers Sebeş - Orăştie, după mai bine de trei ore de la producerea accidentului rutier.

image

UPDATE ORA 9.45: Circulaţia pe DN 7, în zona localităţii Vinţu de Jos este blocată pe ambele sensuri de peste 2 ore şi jumătate. Coloana de maşini se întinde pe câţiva zeci de  kilometri, de la intrarea între Sebeş şi Deva. 

UPDATE ORA 9.30: Potrivit primelor cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului, şoferul taxiului a intrat într-o curbă deosebit de periculoasă fără a se asigura. Maşina a intrat cu partea laterală în faţa tirului.  Autoturismul aparţinând firmei EUROTAXI Sebeş a fost distrus în proporţie de 70 la sută.  

image

UPDATE ORA 9.20: Şoferul tirului implicat în accident este din Republica Cehă. Celălalt autoturism este un taxi din Sebeş. Şoferul şi toţi cei patru pasageri au murit pe loc.

Este vorba despre un italian, patron al unei firme din Petreşti, şi trei angajaţi ai săi şi şoferul taxiului.

image
image

Citeşte şi: Botoşani: Accident cu trei victime la Cucuteni

UPDATE ORA 9.10: La această oră intervine serviciul de descarcerare pentru scoaterea persoanelor decedate din autoturism.

Accidentul a avut loc în jurul orei 7.00. În accident a fost implicat un tir şi un autoturism Skoda. În urma impactului, cinci persoane au murit.În zona accidentului, circulaţia este blocată pe ambele sensuri.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite