FOTOGALERIE O vedetă riscă cinci ani de puşcărie pentru că s-a dezbrăcat în faţa unor minori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sexy Brăileanca (stânga) în club, alături de două dansatoare
Sexy Brăileanca (stânga) în club, alături de două dansatoare

O „fostă răsfăţată a tabloidelor“, aşa cum îi place să se autointituleze, s-a ales cu dosar penal, după ce a făcut un show incendiar în faţa unor minori, la o discotecă din Sibiu.

Florina Mihăilă, cunoscută ca Sexy Brăileanca, a ajuns din nou în atenţia presei, însă fără a avea ea vreo vină. În luna decembrie, tânăra a fost invitată să susţină un show la un club din comuna sibiană Sadu, însă acolo nu au asistat doar adulţi, ci şi persoane sub 18 ani. Din aceată cauză, patronul clubului, cei de la firma de pază şi Florina s-au ales cu dosare penale, aceasta din urmă riscând chiar să-şi petreacă următorii cinci ani după gratii. „Eu am două locuinţe, garsoniera în care stau acum şi casa părintească. Nu mai fusesem de mult timp la tata, iar în această săptămână i-am făcut o vizită. El mi-a spus că mă tot caută poliţia şi mi-a arătat citaţia. Mi-au făcut dosar penal şi am înţeles că risc până la cinci ani de puşcărie“, a pus, pentru adevarul.ro, Sexy Brăileanca.

Citiţi şi:

Oamenii care sfidează era sexualităţii

VIDEO Cum reacţionează o tânără în momentul în care vede pe internet un filmuleţ porno cu ea

Mai mult, tânăra se declară nevinovată şi este apărată şi de patronul clubului, care spune că show-ul a fost unul normal. „Noi suntem un club normal, desfăşurăm o activitate normală, din punctul meu de vedere s-a desfăşurat un show în limitele decenţei, avem contract cu o firmă de pază, ei se ocupă de acces. Ghinionul nostru a fost că în timpul show-ului au participat şi minori. Eu zic că a fost un show în limite normale, nu a fost nimic ieşit din comun", a spus Ion Piloiu, patronul clubului în care a avut loc show-ul. „Eu nu am nicio vină, nu e datoria mea să văd ce lume e în club şi ce vârstă are fiecare“, ne-a mai spus Florina.

Sexy Braileanca la Sibiu

De cealaltă parte sunt însă oamenii legii, care afirmă că dosarul se află la Serviciul de Investigaţii Criminale, cele trei persoane fiind cercetate pentru faptele petrecute în luna decembrie. „Vorbim despre un show artistic cu conotaţii explicit sexuale, la care au fost prezenţi şi minori, motiv pentru care doamna este cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi corupţie sexuală iar agenţii de pază pentru neglijenţă în serviciu întrucât au permis accesul în interior şi persoanelor minore, la fel şi administratorul pentru complicitate la corupţie sexuală şi ultraj contra bunelor moravuri", a spus Luciana Balteş, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu.

image

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite