Nu doar femeile sunt anorexice. Iată bărbatul care se hrănește doar cu ciocolată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul care se hrănește doar cu ciocolată
Bărbatul care se hrănește doar cu ciocolată

La 23 de ani, Marc Corn se hrănește în special cu mousse de ciocolată. Din când în când acceptă și cremă de vanilie. Tânărul din Essex, Marea Britanie, a ajuns astfel să cântărească doar 45 de kilograme.

Marc Corn ajunsese la vârsta de 14 ani la o greutate de peste 100 de kilograme. Colegii de la școală au început să râdă de el și chiar au devenit agresivi. Din această cauză, Marc a început să se teamă să mai mănânce mâncare solidă, de teamă că se va sufoca.

El a renunțat la orice fel de mâncare adevărată și a început să se hrănească doar cu mousse de ciocolată și cremă de vanilie, scrie presa britanică citând Barcroft Media. Singura băutură pe care o mai consuma era Coca Cola.

Citiţi şi:

„Codul Omerta" din balet. Mărturiile incredibile ale unei membre a celebrei opere „La Scala", din Milano

La 26 de ani, este mai slabă decât fiica ei de 7 ani

Statisticile mizeriei din spatele celei mai "glamour" meserii din lume. Lumea modei, între droguri, alcool şi hărţuire sexuală

„Îmi plăcea foarte mult mâncarea, mă trezeam și noaptea să mănânc o ciocolată. După ce am renunțat la orice fel de mâncare solidă, am slăbit îngrozitor de mult, mi se vedeau oasele, dar prefer să arăt așa decât să fiu iar gras", a declarat tânărul, potrivit „Huffington Post".

De asemenea, Marc refuza să mănânce în fața altor persoane. El a fost diagnosticat cu anorexie. Acum, cu ajutorul părinților, încearcă să-și rezolve problemele de alimentație și să revină la un stil de viață normal. Marc chiar s-a îngrășat cu aproape un kilogram în ultima perioadă.

Cazul lui Marc dovedește faptul că și bărbații au probleme cu alimentația. De pildă, în Marea Britanie 20% din cei 1,6 milioane de pacienți diagnosticați cu o astfel de afecțiune sunt bărbați.

Intră în comunitatea Adevărul Life de pe Facebook. CLICK AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite