Noua dată de lansare a lui Samsung Nexus Prime: 19 octombrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După o primă amânare, noul telefon născut din colaborarea Google - Samsung, Nexus Prime, va fi prezentat în cadrul unui eveniment ce va avea loc marţi, 19 octombrie, în Hong Kong. Pasionaţii de tehnologie vor putea urmări lansarea pe canalul oficial Android de pe YouTube, scrie site-ul bgr.com.

Samsung trebuia să lanseze noul telefon pe 11 octombrie, dar conform declaraţiilor oficiale ale companiei, a amânat evenimentul pentru a respecta memoria fondatorului Apple, Steve Jobs. Cu toate că au ţinut secrete specficaţiile şi imaginile cu noul telefon, primele imagini spion cu terminalul de la Samsung au apărut pe site-ul românesc mobilissimo.ro. Conform celor care deţin site-ul, telefonul este produs din plastic, iar partea din spate ar fi identică cu cea de la Samsung Galaxy S II.

Nexus Prime va rula pe un sistem de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich, primul telefon care va testa noul motor al viitoarelor telefoane mobile. Mai multe specificaţii ale telefonului au fost oferite de site-urile de tehnologie.

Astfel, pe lângă aparenta formă curbată ce reiese din filmuleţul de prezentare oferit de cei de la Samsung, telefonul va avea un ecrean de 4,65 de inchi, dotat cu tehnologie Super AMOLED HD.

Procesorul noului telefon ar avea 1,2 GHz, iar memoria internă va avea 1 gigabyte. Camera foto va avea cinci megapixeli, iar cea frontală 1,3 sau 2 megapixeli, această informaţie nefiind confirmată.

Mai citeşte şi:

EXCLUSIV Povestea românului acuzat că a amânat lansarea Google Nexus Prime. Vezi cum a obținut imaginile în exclusivitate cu smartphone-ul!

Cum au amânat românii lansarea celui mai nou telefon Google

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite