VIDEO Cum au amânat românii lansarea celui mai nou telefon Google

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lansarea unuia dintre cele mai aşteptate telefoane din lume, Google Nexus Prime, a fost amânată la doar câteva ore după ce un site românesc a prezentat în premieră mondială poze cu noul smartphone.

UPDATE 22:00 Cele două mari companii au dezvăluit motivul pentru care au decis amânarea lansării Google Nexus Prime: moartea lui Steve Jobs.

"Am ajuns la concluzia că nu este un moment bun pentru a lansa un nou produs. Credem că nu este un moment potrivit pentru a anunţa un produs nou, în timp ce lumea întreagă îşi exprimă omagiile pentru pierderea lui Steve Jobs", au afirmat Samsung şi Google într-un comunicat, potrivit Cnet News.

Site-ul dă şi câteva detalii tehnice despre noul telefon. Smartphone-ul va avea un procesor de 1.2GHz, 1GB de RAM şi 32GB de memorie internă. Dispozitivul va avea o camera de 5 megapixeli şi capacitatea de a înregistra conţinut video HD 1080p. Telefonul va avea, de asemenea, un display 4.65-inch, potrivit zvonurilor.

Samsung şi Google anunţaseră deja că Nexus Prime va fi lansat la data de 11 octombrie, împreună cu noul sistem de operare Android 4.0. Site-ul mobilissimo.ro a prezentat, în cursul zilei de astăzi, imagini în premieră cu noul telefon Google, dar şi mai multe detalii legate de acest terminal, precum camera de 5 megapixeli şi noua versiune de Android 4.0 (Ice Cream Sandwich). „Samsung şi Google au decis să amâne lansarea noului produs. Am căzut de acord că nu este momentul potrivit să lansăm un nou produs. Data şi locul lansării vor fi anunţate în curând“, este anunţul celor de la Samsung.

Detaliile tehnice ale telefonului Google Nexus Prime

Cei de la mobilissimo.ro afirmă că informaţiile şi fotografiile au ajuns la ei de la o persoană din străinătate, care doreşte să rămână anonimă. Mai mult, aceştia spun că telefonul este produs din plastic, iar partea din spate este identicăcu cea de la Galaxy S II. Mai multe site-uri de tehnologie din lume au preluat deja fotografiile şi filmuleţul postate de români.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite