DRAMA A crezut că pastilele de slăbit o vor face mai atrăgătoare, dar în schimb au îmbolnăvit-o. Acum mai are 10 ani de trăit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Michelle regretă acum decizia de a încerca să slăbească fără efort FOTO: Captură „The Daily Mail“
Michelle regretă acum decizia de a încerca să slăbească fără efort FOTO: Captură „The Daily Mail“

Cu o înălțime de 1,60 mentri și o greutate de aproximativ 60 de kilograme, Michelle Rumsey nu se considera o femeie suficient de atrăgătoare din cauza colăceilor din jurul taliei, așa că a început să caute soluții care să o ajute să slăbească rapid.

A găsit pe internet că efedrina ar fi putut să o ajute să slăbească prin accelerarea metabolismului. Acum în vârstă de 46 de ani, femeia din Marea Britanie nu s-a gândit de două ori și a dat comanda pentru pilulele miraculoase, care costau doua 12 lire sterline. Din păcate pentru ea, decizia a avut consecințe grave.

Michelle a dezvoltat o dependență față de aceste pastile și le-a luat patru ani neîntrerupt. Într-adevăr, pastilele îi scăzuseră apetitul și nu mai mânca decât un cartof sau niște brânză la prânz. Era convinsă că dacă nu va mai lua medicamentul-minune va slăbi.

Reţeta de slăbit de succes a unui reputat medic ieşean. Vezi ce mituri despre dietă spulberă

Totul până într-o zi când și-a dat seama că pastilele îi fac rău. A încetat tratamentul și, surpriză, nu s-a îngrășat. Starea de amețeală care a cuprins-o în acea zi s-a repetat însă, iar apoi orice activitate fizică mai intensă îi provoca dureri în piept.

A aflat de la medic că această dependență i-a afectat însă inima și că nu mai are de trăit mai mult de 10 ani.

Specialiștii avertizează că multe substanțe, inclusiv efedrina au efecte secundare grave dacă sunt consumate o perioadă îndelungată, ducând la anxietate, insomnie, afecțiuni cardiace grave scăzând speranâa de viață considerabil.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite