Chinurile celui mai gras om de pe Planetă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Britanicul Keith Martin obişnuia să consume 20.000 de calorii pe zi. Acum, cel mai gras om din lume trebuie să slăbească pentru a-şi salva viaţa.

Keith Martin (42 de ani), din Londra, este considerat cel mai gras om din lume, cântărind aproape 370 de kilograme. De curând, britanicul a înţeles că-şi pune viaţa în pericol cu regimul său alimentar şi a luat decizia de a slăbi cât mai multe kilograme.

Dacă până acum, Keith consuma 20.000 de calorii pe zi, de 20 de ori mai mult decât media normală, acum el consumă 1.500 de calorii, deoarece doctorii l-au anunţat că este foarte posibil să moară dacă nu ţine regim.

Un alt motiv pentru care britanicul a decis să mănânce mai puţin îl reprezintă şi faptul că a fost declarat oficial cel mai gras om din lume. „A fost ca un mesaj de trezire. Nu învinovăţesc pe nimeni pentru această situaţie oribilă în afară de mine. Doctorii mi-au spus că nu voi ajunge la 50 de ani dacă nu iau măsuri drastice. Trebuie să scap de jumătate din kilogramele pe care le am", a spus Keith Martin.

Mănâncă în exces de la 16 ani

Bărbatul îşi aminteşte că s-a apucat să mănânce în exces în urmă cu 26 de ani, în momentul în care mama sa a murit, iar de la 11 septembrie 2001 nu a mai părăsit casa pe propriile picioare.

Citiţi şi:

Povestea unei adolescente: "Am îmbolnăvit 8 bărbaţi, după ce am fost diagnosticată"

Poveştile incredibile ale oamenilor care iubesc să facă sex cu obiectele din jur

Povestea bărbatului în vârstă de 55 de ani care trăieşte fără inimă

Keith a adăugat că-şi aminteşte foarte bine acea zi, deoarece oamenii erau speriaţi din cauza atentatelor din SUA, iar el a fost fericit că poate să rămână în casă. Referitor la momentele în care mânca foarte mult, britanicul este conştient că, pentru început, totul a fost pe fond nervos.

„A fost ceva complet neaşteptat. Mama mai fusese în spital, suferea de diabet şi de astm sever. Mă simţeam vinovat pentru problemele pe care i le cauzasem. Am început să mănânc ca să scap de durere", mărturiseşte acesta.

Keith mai spune că îşi petrece toate zilele în pat, înconjurat de multe ori de doctori şi de asistente, care îl vizitează pentru a-i verifica starea de sănătate, dar că îşi doreşte foarte mult să fie la fel de slab ca în tinereţe.

El adaugă că visează să stea confortabil într-un scaun obişnuit şi că este mai motivat ca niciodată să slăbească. „Îmi doresc să fiu fericit şi să pot să merg din nou singur. Uitându-mă înapoi la viaţa mea, realizez că îmi este frică de locurile publice", a încheiat britanicul.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

image
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite