Whitney Houston a murit! Diva avea 48 de ani. A fost găsită moartă într-o cameră de hotel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa de muzică pop a murit sâmbătă, la vârsta de 48 de ani, a anunţat managerul ei Kristen Foster, potrivit CNN.

UPDATE 12.03 Potrivit ultimelor informaţii de pe tmz.com, nu au fost găsite substanţe interzise în camera de hotel unde era cazată cântăreaţa. În schimb, au fost găsite medicamente prescrise baza unei reţete. O posibilă cauză a decesului lui Whitney Houston ar fi înecul. Însă, autopsia va arăta dacă s-a înecat sau a murit din altă cauză.

Mark Rosen, locotenent la Poliţia din Beverly Hills, a declarat că la faţa locului "nu au fost găsite semne de intenţii criminale", iar cauza morţii vedetei este în prezent investigată.

Prima imagine cu Whitney Houston după moarte

UPDATE 10.30 Devastat de vestea morţii fostei sale soţii, cântăreţul Bobby Brown nu şi-a anulat concertul pe care trebuia să îl susţină în Mississippi. El a decis să dedice evenimentul memoriei lui Whitney Houston.

"Aş vrea să spun «Te iubesc, Whitney». Acum, cel mai greu lucru pentru mine este ies pe scenă", a spus Brown (43 de ani), izbucnind în plâns în timpul concertului.

Cei doi s-au căsătorit în iulie 1992 şi au divorţat în aprilie 2007, atât Bobby, cât şi Whitney fiind implicaţi în mai multe scandaluri privind consumul de droguri.

Whitney Houston şi Bobby Brown, împreună cu fiica lor Bobbi, în august 2004

UPDATE 08:45 Potrivit ultimelor informaţii privind decesul divei Whitney Houston, trupul ei neînsufleţit a fost descoperit în cadă, de către una dintre gărzile sale de corp.

Mama lui Whitney, Cissie, a spus că a vorbit cu fiica ei chiar cu jumătate de oră înainte de a muri şi nu i s-a părut nimic în neregulă cu starea de sănătate.

Potrivit declaraţiilor unui apropiat al lui Bobby Brown, fostul soţ al cântăreţei, acesta este încă în stare de şoc după aflare veşţii că Whitney a murit. Cântăreţul Johnny Gill, unul dintre membrii trupei Brown's New Edition, care se află în turneu cu fostul soţ al divei, a declarat pentru CNN că "Bobby este devastat. Se zbate să facă faţă morţii ei".

Whitney Houston era cazată la hotelul Beverly Hilton din Beverly Hills în momentul în care a murit

UPDATE 05:45 Potrivit poliţiei din Beverly Hills, Whitney Houston a fost găsită zăcând în camera de hotel de bodyguard-ul ei, potrivit CNN. Medicii au găsit-o în stare de inconştienţă şi au resuscitat-o timp de 20 de minute înainte de a-i declara decesul. Departamentul de Urgenţe a fost sunat de la hotel în jurul orei 3.30 p.m., iar moartea doamnei Houston a fost declarată la 3.55 p.m.", a spus şeful poliţiei locale. Familia şi prietenii sunt în oraş, veniţi pentru premiile Grammy.

UPDATE 04:20 Whitney Houston a fost găsită moartă într-o cameră a hotelului Beverly Hilton din Beverly Hills, unde personalul medical a fost chemat de mai multe ori în cursul zilei de sâmbătă, potrivit latimes.com.

Cauza morţii divei americane nu a fost făcută cunoscută deocamdată.

Whitney Houston, care s-a confruntat cu consumul de droguri multi ani, a fost internata in mai multe randuri in clinici de dezintoxicare, potrivit site-ului oficial al cântăreţei. Într-un interviu, ea a recunoscut că priza cocaină şi fuma marijuana.

Whitney Houston este singurul artist din lume care a lansat şapte albume consecutive premiate cu discuri de platină, depăşind la acest capitol chiar şi trupa Beatles. Diva americană a vândut peste 170 de milioane de albume in cariera şi 50 de milioane de single-uri, printre care se numără şi piesa „I Will Always Love You", lansată în 1993 şi care a devenit una dintre cel mai bine vândute melodii din toate timpurile.

În anul 2000, Houston a caştigat al şaselea premiu Grammy pentru cea mai bună voce feminină de R&B, tot atunci fiind desemnată şi artista decadei la Premiile muzicale "Soul Train".

Cântăreaţa americană a jucat şi în mai multe filme, adevărata rampă de lansare fiind pelicula „Bodyguard", în care a jucat alături de Kevin Costner şi care a avut încasări de 411 milioane de dolari în întreaga lume.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Mai citeşte:

BIOGRAFIE: Whitney Houston, cea mai premiată femeie din toate timpurile

Vedetele despre moartea lui Whitney Houston: "O zi tristă pentru fanii muzicii". "Whitney Houston, o adevărată regină"

Whitney Houston era aşteptată la petrecerea dinaintea Premiilor Grammy!

VIDEO Cele mai îndrăgite piese ale divei Whitney Houston

Top 10 melodii memorabile ale lui Whitney Houston

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite