Zina Dumitrescu: „Nu sunt la nici un azil. Sunt la o pensiune“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zina Dumitrescu
Zina Dumitrescu

Zina Dumitrescu neagă faptul că ar fi internată într-un azil de bătrâni din afara Capitalei şi că ar avea probleme de sănătate.

Creatoarea de modă a declarat, într-o intervenţie telefonică la postul de televiziune Antena 3, că urmează un tratament stomatolgic.

Citeşte şi:
Creatoarea de modă Zina Dumitrescu, uitată într-un azil pentru bătrâni

Zina Dumitrescu implora vecinii să nu fie dusă la azil

Mă simt foarte bine, sunt foarte bine. Am început un tratament la stomatolog şi când îl termin, mă întorc acasă. Restul sunt nişte speculaţii ale presei, nu ale mele. Când termin tratamentul la stomatolog, mă întorc acasă. În 2-3 săptămâni sunt acasă. O să vă fac nişte surprize, am planuri pentru 2012", a precizat Zina Dumitrescu.

„Mama Zina" a intrat în direct şi la România TV, menţionând că se află la o pensiune, nicidecum la un azil.

„Nu sunt la nici un azil. Sunt la o pensiune, eu am vrut să plec din București și am venit la pensiunea asta. Este o zonă de deal. Nu știu să vă spun mai multe", precizează Zina Dumitrescu.

Respectiva pensiune se află în comuna Mătăsaru, judeţul Dâmboviţa, şi este un centru de cazare şi îngrijire pentru persoane vârstnice, potrivit rtv.net. Creatoarea de modă a declarat că nu a mai vorbit cu fiul său de 2-3 zile, acesta fiind plecat în Elveţia. Zina Dumitrescu a mai adăugat că, atunci când se va întoarce, vrea să lucreze la o nouă colecţie de primăvară-vară.

"I-a plăcut foarte mult" la centrul de îngrijire

Potrivit directoarei centrului, Maria Pândaru, Zina Dumitrescu a venit la centru pe data de 12 noiembrie cu intenția de a rămâne până la Crăciun, dar pentru că "i-a plăcut foarte mult" şi fiul ei a plecat în străinătate a ales să-şi petreacă sărbătorile acolo.

Vestea că Zina Dumitrescu (75 de ani) a fost internată de fiul ei, Cătălin Negreanu, într-un azil de bătrâni, a apărut zilele trecute într-un material din presa centrală.

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite