Zina Dumitrescu implora vecinii să nu fie dusă la azil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zina Dumitrescu a fost internată într-un azil împotriva propriei voinţe, iar fiul ei, Cătălin Negreanu, i-a luat telefoanele pentru a nu fi contactată, a declarat pentru „Adevărul" o sursă apropiată celebrului designer vestimentar, care a dorit să rămână anonimă.

Zina Dumitrescu (75 de ani) a fost internată într-un azil de bătrâni din apropierea Bucureştiului, petrecându-şi Crăciunul singură, în timp ce fiul său, Cătălin, a plecat cu doar câteva zile înaintea Crăciunului în Elveţia. Vestea că celebrul designer vestimentar a ajuns într-o asemenea situaţie a apărut zilele trecute într-un material din presa centrală.

„Este o situaţie foarte grea. Nu ştiu să vă spun la ce azil este, am inţeles că telefoanele i-au fost luate de Cătălin şi ea nu poate fi contactată. A fost internată fără voinţa ei, chiar a implorat la un moment dat vecinii să nu fie dusă acolo, chiar dacă nu vecinii hotărau. Nu ştiu exact ce boală are, dacă este foarte grav. Ultima oară am văzut-o în vară. De atunci, am încercat să o sun. Nu răspundea la telefon, se eschiva. Probabil că este bolnavă şi nu îşi doreşte să fie văzută în situaţii dintr-acestea, ea fiind o fire mai orgolioasă şi o femeie cochetă. A fost internată în urmă cu o lună jumătate-două luni. Ea s-a opus, dar ce era să facă?", a declarat o sursă apropiată Zinei Dumitrescu pentru „Adevărul".

Aceeaşi sursă a povestit că relaţia dintre Zina Dumitrescu şi fiul ei se deteriorase de ceva timp.

„Am înţeles că ea şi fiul ei, Cătălin, nu mai era aşa apropiaţi. Problemele s-au declanşat în momentul în care Cătălin trebuia să se însoare de câteva ori şi nu s-a căsătorit. A tot amânat nunţile, Zina era supărată că, la 40 de ani, fiul ei nu avea un loc de muncă", a mai precizat sursa.

Cu toate acestea, fiul ei a făcut un gest frumos, achitându-i mamei sale restanţele la întreţinere.

„La întreţinere avea restanţe de 25-45 de milioane (n.r lei vechi). Administratorul mi-a zis că într-o zi a venit o domnişoară, ce părea a fi manechin, împreună cu Cătălin, şi a achitat suma. Acum mai are de plătit pe luna în curs", a mai spus sursa.

Vestea că Zina Dumitrescu a ajuns într-un azil l-a şocat pe Cătălin Botezatu, prietenul ei apropiat.

„Nu e normal ce se întâmplă. Dacă e adevărat că «mama Zina» e acum la azil, e grav, căci eu, dacă aş fi fost fiul ei, n-aş fi lăsat-o niciodată acolo. Fiul ei, Cătălin Negreanu, ar fi trebuit să-i angajeze o asistentă medicală, ca să aibă grijă de ea acasă, un bătrân nu trebuie scos din propria casă", a declarat Botezatu pentru Click.

Zina Dumitrescu, numită şi „mama Zina", a lansat manechine care au devenit celebre: Janine, Romaniţa Iovan, Bianca Brad, Dana Săvuică, Melek Amet. A creat zeci de colecţii de modă, participând la festivaluri de modă din ţară şi din străinătate. Tot Zina Dumitrescu i-a lansat şi pe Cătălin Botezatu şi Liviu Ionescu. A fost căsătorită de trei ori. Prima oară s-a căsătorit cu regizorul Marin Negreanu, tatăl fiului ei, Cătălin. Au urmat mariaje cu Nicolae Rădulescu Botică, secretarul Sectorului 1, şi conferenţiarul Costin Dumitrescu. Costin Dumitrescu a decedat în 2009.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite