VIDEO Juanes, marele câștigător la Premiile Latin Grammy

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântărețul columbian Juanes, autorul hitului „La camisa negra", este marele câștigător al galei Latin Grammy, desfășurată joi seara, în Las Vegas. Muzicianul a câștigat cel mai important premiu al serii, Albumul anului, pentru discul „MTV Unplugged".

Juanes a mai câştigat un premiu în cadrul ceremoniei, pentru Cel mai bun videoclip lung, „MTV Unplugged". Duoul mexican Jesse & Joy a primit nu mai puțin de patru trofee Latin Grammy, printre care şi cel pentru Înregistrarea anului. Cântăreţul şi compozitorul brazilian Caetano Veloso a fost desemnat „persoana anului" la această gală.

„Ce bucurie. Mulţumesc lui Dumnezeu, le mulţumesc tuturor fanilor", a spus cântăreţul când a urcat pe scenă să ridice premiul în formă de gramofon. DJ-ii mexicani 3ballMTY (care au câştigat şi premiul pentru Cel mai bun artist nou), au rcat pe scenă alături de Sky Blu din trupa LMFAO, în timp ce Juanes a făcut un duet cu legendarul chitarist Carlos Santana.

Brazilianul Michel Telo, care a declanșat o isterie mondială cu hitul „Ai se eu te pego" și care a concertat în această vară și în România, nu putea lipsi de pe scena Latin Grammy, unde a interpretat celebra piesă.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite