Noul „James Bond“ este cel mai bun debut în box office-ul american din istoria francizei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pelicula „007: Coordonata Skyfall" a ocupat  prima poziție în box office-ul nord american încă de la debutul în cinematografe, în weekend-ul trecut. Cel de-al 23-lea film din seria „James Bond" a bătut și recordul pentru cel mai bun debut din istoria francizei, care a aniversat 50 de ani.

Cel mai recent James Bond i-a adus noroc atât actorului din rolul principal, Daniel Craig, cât și renumitei francize. Criticii consideră că prestația actorului britanic o depășește chiar și pe cea a primului James Bond, Sean Connery, astfel că în numai patru zile de la lansarea în cinematografele nord-americane, „007: Coordonata Skyfall" a încasat 87,8 milioane de dolari, potrivit platformei de statistici cinematografice Exhibitor Relations.

Acesta este și cel mai bun debut în box office-ul nord-american din cei 50 de ani ai francizei, potrivit Reuters. Pe locul al doilea s-a clasat animația „Ralph Strică-Tot/ Wreck-It Ralph", cu încasări de 33 milioane de dolari. Filmul produs de studiourile Disney prezintă un personaj obişnuit să facă gafe, dar care vrea să devină un super-erou. Următoarea în top este drama „Zborul/ Flight", care a obținut 15,1 milioane de dolari. Producția regizată de Robert Zemeckis îl prezintă pe Denzel Washington în rolul unui pilot de avion.

Thrillerul „Argo" ocupă a patra poziție, cu încasări de 6,7 milioane de dolari, iar pe locul 5 se află thrillerul „Taken 2: Teroare în Istanbul", care a încasat doar 4 milioane de dolari.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite