Cum să slăbeşti cu dieta Weight Watchers

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Află câte puncte "Weight Watchers" primeşti dacă mănânci o prăjitură
Află câte puncte "Weight Watchers" primeşti dacă mănânci o prăjitură

Vrei să mai dai jos din kilograme, dar când te gândești la o dietă îți vine automat în minte că vei mânca mai puțin și mai rar?

Citeşte şi:
Top 7 mituri despre felul în care mâncăm

Cum să-ţi aranjezi mâncarea în bucătărie pentru a mânca mai sănătos şi mai puţin

Un regim de slăbire nu trebuie perceput întotdeauna ca pe o pedeapsă. Weight Watchers este un program de slăbire care funcționează încă din anii '60. Pentru că respectă niște principii culinare echilibrate, care duc la pierderea în greutate fără prea mult efort și fără să renunți la multe dintre alimentele tale preferate.

Practic, poți mânca aproape tot cu condiția să ții cont de punctele pe care le are fiecare produs în parte. Și dacă de mic(ă) ți-au plăcut cifrele, înseamnă că pentru tine dieta Weight Watchers o să fie un joc delicios.

Alimente verzi au cele mai puține puncte

Și de aceea le poți consuma la discreție. Dieta concepută după regulile Weight Watchers este împărțită în trei mari categorii de alimente, în funcție de conținutul lor de puncte. Astfel, cele care sunt colorate în verde, precum sunt legumele și fructele, au mai puțin calorii și, deci, au mai puțin puncte. Urmează alimentele portocalii (carnea, peștele, dar și lactatele intră în această categorie), care au un conținut caloric moderat. Cea de-a treia categorie este reprezentată de alimentele roșii (ciocolată, mezeluri), care sunt foarte bogate în calorii.

Află cum se ţine dieta pe clicksanatate.ro

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite