Un sat scos la vânzare de un timişorean de doar 22 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Proteasa are propria lui agenţie imobiliară, la doar 22 de ani. În ultimii trei ani, tânărul şi-a administrat şi promovat singur afacerea din Moşniţa Veche. Acum se ocupă de promovarea şi vânzarea a 80 la sută dintre terenurile din Moşniţa Veche.

Acum, când majoritatea agenţilor imobiliari se lovesc de criză când vine vorba de terenuri scoase la vânzare, Alexandru are mult de lucru şi reuşeşte să scoată şi profit. „Sunt lider pe piaţa din Moşniţa Veche, ca intermedieri. În momentul de faţă cred că am aproape 80 la sută dintre terenurile de vânzare din localitate, oferte de care mă ocup", a spus tânărul.

A învins „îngheţul” din imobiliare la 22 de ani

Cum să faci profit în plină criză din vânzarea de terenuri la cele mai mici preţuri din ultimii trei ani

Îşi cunoaşte produsul

Tânărul agent s-a specializat în intermedierea tranzacţiilor cu terenuri în plină criză, atunci când majoritatea agenţiilor evitau acest sector. „Trebuie să cunoşti ce vinzi, să-ţi cunoşti foarte bine produsul", a explicat tânărul. Unul dintre secretele succesului său este promovarea ofertelor. „Am grijă să nu fiu ocolit. Jumătate dintre clienţii care vin reuşesc să cumpere de la mine", a mărturisit agentul. Prima tranzacţie pe care Alexandru a dus-o la bun sfârşit a fost vânzarea unui teren al bisericii din Moşniţa. „Cunoşteam terenurile, locaţiile, puteam să facilitez accesul peste tot", a mai spus tânărul. Până acum, câştigurile au fost reinvestite în afacerea sa şi în promovare.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite