VIDEO Elvis, „înviat“ de candidata Tea Party

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Michele Bachmann a confundat ziua morţii lui Elvis Presley cu ziua sa de naştere. Reprezentanta Tea Party nu este la prima gafă de acest gen.

Bachmann, câştigătoarea votului informal din Iowa privind popularitatea candidaţilor republicani la alegerile prezidenţiale de anul viitor, s-a aflat marţi în Minnesota. Zi în care s-au împlinit 34 de ani de la moartea celebrului cântăreţ.

Michele a încurcat puţin datele şi, crezând că Elvis s-a născut la 16 august, i-a urat „La mulţi ani" în faţa susţinătorilor republicani din Spartanburg. Aceştia i-au trecut cu vederea greşeala şi au aplaudat-o.

Ucigaşul John Wayne Gacy

Etichetată de mulţi drept o „fundamentalistă fanatică", Bachmann nu este la prima gafă. Ea l-a confundat recent pe actorul John Wayne cu ucigaşul în serie John Wayne Gacy. În momentul în care şi-a anunţat candidatura în oraşul său natal Waterloo, Iowa, Michele a evocat spiritul unui fiu celebru al locului, actorul John Wayne. În realitate, actorul s-a născut ceva mai departe, la peste 100 de kilometri de Waterloo, în Marion Morrison.

Cel mai celebru John Wayne din Waterloo este John Wayne Gacy, un ucigaş sângeros, condamnat pentru uciderea a peste 30 de tineri, în anii '30. Echipa sa de campanie a explicat ulterior că părinţii actorului au locuit o perioadă în Waterloo.

Citeşte şi:

Tea Party vizează Casa Albă

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite