Casa Albă a făcut public certificatul de naştere al lui Barack Obama

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Casa Albă a făcut public certificatul de naştere al preşedintelui Barack Obama, o mişcare fără precedent a Washington-ului. Scopul acestui gest este acela de a pune capăt zvonurilor potrivit cărora Obama nu s-ar fi născut în SUA.

Barack Obama prezentase deja un act ce atesta că s-a născut în Hawaii, dar unii insistau că Obama s-a născut, de fapt, în Kenya - lucru care i-ar fi interzis să ocupe funcţia de preşedinte al SUA.

Citiţi şi:

Şansa lui Donald Trump

Potenţialul candidat republican Donald Trump (foto stânga) a readus în atenţie aceste zvonuri, recent.

image

Astel, Casa Albă a fost nevoită să facă o mişcare fără precedent, prezentând fotocopii ale certificatului de naştere al preşedintelui american Barack Obama.

Preşedintele este de părere că toate aceste zvonuri legate de certificatul său nu fac bine ţării. Poate au făcut bine televiziunilor, dar nu şi poporului american, pentru că îl distrag de la multele problemele cu care ne confruntăm ca ţară, a spus Casa Albă.

Până acum, certificatul de naştere a fost păstrat într-un seif în Hawaii, de la naşterea lui Obama în august 1961.

Certificatul de naştere poartă un timbru ce arată că actul a fost trimis luni de oficialii din Hawaii.

image

Barack Obama când era mic, alături de mama sa

El arată că Barack Hussein Obama II s-a născut la 4 august 1961 la spitalul din Honolulu. Tatăl său era Barack Hussein Obama, iar mama era Stanley Ann Dunham. Actul are şi semnătura medicului care a asistat la naştere.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite