Ucigaşul Maricicăi Hăhăianu îşi cere “scuze umile”, într-un mesaj de condoleanţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unul dintre prietenii lui Burtone care a firmă că e un băiat de aur
Unul dintre prietenii lui Burtone care a firmă că e un băiat de aur

"Condoleanţe tuturor românilor" şi "scuze umile", iată ce a transmis de avocatul Fabrizio Gallo, în numele clientului său, italianul Alessio Burtone, vinovat de moartea româncei Maricica Hăhăianu.

Totodată, Gallo a precizat că Burtone a lovit-o pe asistentă într-o "banală ceartă" ce poate avea loc între oricare alte două persoane, nu pentru că era româncă. Totuşi, incidentul a dus la decesul femeii în vârstă de 32 de ani, care lucra ca asistentă medicală la Roma, iar Alessio Burtone riscă 18 ani de închisoare pentru fapta sa.

Citeşte şi:
"La Repubblica" discută cu liderul intelectualilor români din Italia, despre uciderea Maricicăi

Locul de băut al românilor din Roma va purta numele Maricicăi Hăhăianu

VIDEO Un artist italian de jazz a interpretat o piesă în memoria Maricicăi

Fabrizio Gallo, avocatul lui Alessio Burtone, a transmis, vineri, regretele clientului său pentru decesul Maricicăi Hăhăianu (32 de ani), prin intermediul unei scrisori mediatizate intens de presa italiană.

Gallo a menţionat că clientul său trebuie să plătească pentru ceea ce a făcut: "Ne este ruşine de ce s-a petrecut şi eu cred că băiatul a săvârşit o faptă gravă şi că trebuie să plătească pentru ea". Totuşi, avocatul a atras atenţia că moartea femeii nu a fost premeditată, în ciuda acuzaţiei de omucidere: "Adevărul este că, trebuie să o spunem, că nu a premeditat moartea bietei Maricica".

Află cum explică avocatul italianului, acuzat de moartea româncei, gestul clientului său

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite