Un nou video în cazul asistentei lovite la metrou

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Potrivit avocatului, Maricica ar fi putut fi salvată dacă ambulanţa venea mai repede
Potrivit avocatului, Maricica ar fi putut fi salvată dacă ambulanţa venea mai repede

Avocatul lui Alessio Burtone a prezentat ieri la Roma o nouă înregistrare video în care arată că Maricica Hăhăianu nu şi-a pierdut cunoştinţa după lovitură. El acuză serviciul de ambulanţă că a întârziat.

Fabrizio Gallo, avocatul agresorului Maricicăi, a prezentat ieri o altă înregistrare a camerelor de supraveghere din staţia de metrou Anagnina. Apărătorul susţine că partea cea mai mare din vină aparţine serviciului de ambulanţă, care a ajuns după 17 minute.

Citeşte şi:

Familia româncei Maricica va depune o plâgere împotriva spitalului

UPDATE Agresorul Maricicăi a ajuns în închisoare

Asistenta lovită la Roma a murit, filmul evenimentelor

Caz şocant: doi adolescenţi gălăţeni au fost vânduţi ca sclavi în Italia

Gallo susţune că dacă românca era transportată mai repede la spital, probabil s-ar fi salvat.

Din înregistrare nu se poate determina când a fost sunat serviciul de ambulanţă, dar se poate determina ora agresiunii, 16.35. La ora 16.39 Maricica mişcă o mână, un picior şi capul. În acel moment se afla lângă ea subofiţerul de Marină care l-a blocat pe Burtone. Personalul ambulanţei a luat-o cu targa la ora 16.53 (au ajuns la 16.52), după ce, cu trei minute înainte, se pare că cineva a încercat să o ridice de jos.

Vezi VIDEO pe adevarul.it

În baza acestei înregistrări Gallo vrea să obţină din nou arestul domiciliar pentru Burtone şi schimbarea acuzaţiei din lovitură cauzatoare de moarte în omor din culpă. O decizie în acest sens este aşteptată în cursul acestei săptămâni.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite