Familia agresorului Maricicăi a anunţat că-şi va vinde casa pentru a plăti despăgubirile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Faptul că Burtone râdea când a fost dus în închisoare le-a scăpat ziariştilor italieni
Faptul că Burtone râdea când a fost dus în închisoare le-a scăpat ziariştilor italieni

Cazul asistentei lovite la metrou rămâne în atenţia presei. Mama lui Alessio Burtone spune, ori de câte ori i se dă ocazia, că fiul ei nu este un monstru şi că va face tot posbilul să despăgubească familia româncei.

Trupul asistentei ucisă în Italia va ajunge joi acasă, la Râmnicu Sărat

Presa de astăzi din Italia este împărţită între comentarii acide (sub formă de ştiri) la adresa comunităţii româneşti şi relatari mai mult sau mai puţin imparţiele despre cazul româncei lovite la metrou.

Într-un interviu recent, acordat postului de televiziune Rai1, mama agresorului spune că-şi va vinde singura casă pe care o au pentru a despăgubi familia româncei. În acelaşi interviu, mama lui Burtone îşi descrie fiul ca pe „o persoană normală de 20 de ani".

Burtone şi românii din închisori

„Drama lui Burtone" este însă relatată pe larg de cotidianul „Il Tempo" într-un articol semnat de Fabio di Chio. În articol sunt citaţi mai mulţi prieteni ai agresorului (fără nume) care se tem pentru el: „Ne e frică pentru Alessio, cu toţi românii care sunt în puşcărie".

Citeşte aici despre discuţiile de a da numele româncei unei pieţe şi cum spun ziarişii de la "Il Tempo" că a fost primit Burtone în arest.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite