VIDEO O patiserie din Mexic a fost jefuită de un client

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un client al unei patiserii din Mexic s-a transformat din cumpărător în hoţ, după ce a fost nemulţumit, din câte se pare, de serviciile oferite de angajaţii instituţiei respective, conform portalului crimetime.ro.

Pe camerele de supraveghere se poate vedea, la început, cum clientul comunică liniştit cu vânzătoarea, cerându-i acesteia date referitoare la anumite produse. După un anumit timp, cumpărătorul devine agitat şi nemulţumit şi se hotărăşte să tâlhărească cofetăria.

Mai citiţi şi:

Jaf la Farmacia Vlad din centrul Timişoarei. Hoţul a fugit cu 100 de lei

FOTO / VIDEO: Casiera unei agenţii loto "l-a invitat" pe jefuitor să-i ia banii

Conform sursei citate, după câteva secunde, fostul client a ameninţat-o pe vânzătoare, după care acesta a sărit peste tejghea şi a jefuit casa de bani a patiseriei. Cele două angajate, aflate în acel moment în local, nu au părut afectate de faptul că un necunoscut doreşte să fure banii.

După ce hoţul a fugit din cofetărie, cele două angajate au pus mâna pe telefoane şi au anunţat autorităţile. Una dintre ele a mai avut puterea să dialogheze, pe telefonul mobil, cu un cunoscut. Poliţia mexicană cercetează cazul şi încearcă să prindă suspectul.

VEZI AICI VIDEO

"Va multumim ca ne-ati jefuit, mai poftiti pe la noi!" VEZI VIDEO! pe www.crimetime.ro

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite