FOTO/VIDEO: Casiera unei agenţii loto "l-a invitat" pe jefuitor să-i ia banii. Femeia nu era la tejghea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un „client" al Agenţiei Loto de lângă „Modern" a dat iama în încasările de sâmbătă, în timp ce casiera urina într-un lighean. Individul a întins mâna peste tejghea şi a luat 1.480 de lei, iar când victima l-a observat şi a încercat să riposteze, atacatorul, de vreo 20 de ani, a împins-o cât colo şi a fugit.

Galerie foto aici

De tot râsul: Agenţia Loto de pe Calea Galaţi, din Brăila, a fost jefuită de un individ, posibil client, care, după toate probabilităţile, nu şi-a premeditat fapta. Tânărul, în vârstă de 20-25 de ani, a intrat cu faţa descoperită pe uşa agenţiei loto, larg deschisă, iar când a văzut că nu-i nimeni la tejghea s-a înfruptat din încasările zilei: 1.480 de lei, precizează surse din cadrul anchetei.

„Din primele cercetări rezultă că este vorba despre un furt comis de către un tânăr deocamdată neidentificat, care, profitând de neatenţia casierei, a sustras din sertar aproximativ 1.500 de lei", ne-a declarat inspectorul Jenel Şogor, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Brăila.

În exclusivitate pentru Adevărul de Seară, un martor povesteşte că femeia îşi făcea nevoile într-un lighean în timp ce individul a intrat în agenţie, fiindcă locul nu este prevăzut cu toaletă. Mai mult, în momentul în care l-a văzut şi a încercat să riposteze, femeia a fost împinsă de către atacator.

„Nu-l cunoşteam, a intrat şi a luat banii peste tejghea, m-am speriat, am strigat, dar el m-a împins şi a fugit. Oh, Doamne! Nu credeam să mi se întâmple aşa ceva", ne-a spus Tiţa Bolboacă , victima, imediat după producerea jafului.

Contradicţii flagrante

În contradictoriu, un martor-cheie, Alexandrina Bercă, povesteşte că imediat după incident Bolboacă a sunat-o şi i-ar fi spus că hoţul este un client obişnuit al agenţiei şi că îl cunoaşte.

„M-a sunat, era speriată, zicea că îl ştie, că-i din zonă, a mai fost la agenţie şi că i-a luat vreo 1.500 de lei. El ar fi împins-o când ea a vrut să-l oprească", spune Alexandrina Bercă.

Din aceeaşi sursă am mai aflat că Bolboacă lucra de vreo două luni la agenţia de la „Modern", ba chiar ţinea, frecvent, locul unor colege din alte agenţii: „I-a luat banii de azi (n.r. sâmbătă) şi chiar m-am mirat că a făcut aşa mulţi!", a adăugat Bercă, prietenă cu victima.

Poliţia şi Jandarmeria au înconjurat imediat zona şi au deschis o anchetă. La faţa locului a ajuns şi un reprezentant al Loteriei care, însă, nu a dorit să comenteze incidentul şi nici să spună cum e posibil ca punctul de lucru să nu aibă nici măcar o toaletă. Despre camere video şi alarmă nici nu poate fi vorba.

Neavând toaletă în agenţie, femeia îşi făcea nevoile într-un lighean când presupusul jefuitor a intrat în incintă. Se pare că individul nu avea niciun gând să fure, numai că banii, cei aproape 1.500 de lei, erau la vedere. Reporterii Adevărul de Seară au ajuns la faţa locului la scurt timp după ce s-a produs incidentul.

Acolo, cu ochii în pământ, gesticulând, Tiţa Bolboacă le explica poliţiştilor, în mai multe variante, cum au stat lucrurile. Ba le-a spus că individul ar fi venit cu o motoretă şi că este un necunoscut, ba că este client din zonă şi s-a speriat de el când s-a ridicat de pe ligheanul în care urina.

Mai mulţi indivizi cu semnalmentele descrise de ea au fost aduşi, aseară, la recunoaştere. „Autorul nu a fost identificat. Cercetările continuă", a susţinut inspectorul Jenel Şogor. Poliţiştii au instituit filtre la intrările din municipiu, inclusiv pe digul Brăila-Galaţi şi verifică maşinile suspecte.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite