VIDEO Revolte la Londra. Un bărbat a fost obligat să se dezbrace în plină stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Umilinţă pe străzile Londrei. Protestatarii au luat cu asalt cartiere întregi din capitala britanică, au devastat magazine şi au incendiat clădiri şi maşini. Dar nu numai atât. O imagine postată pe internet arată cum un tânăr este forţat de un individ să se dezbrace în plină stradă.

Pe reţelele de socializare au apărut tot mai multe postări care descriu experienţele londonezilor, din timpul revoltelor violente iscate în capitala britanică.

Un bărbat a fost umilit în plină stradă, fiind pus de un individ să se dezbrace în pielea goală, relatează Daily Mail.

Totodată, un adolescent care căzuse rănit şi însângerat pe trotuar a fost abordat de mai mulţi bărbaţi, aparent interesaţi de starea lui. După ce l-au ridicat în picioare, i-au furat un obiect pe care îl avea în ghiozdan.

Citeşte şi: VIDEO / FOTO Londra în flăcări, în a treia noapte de violenţe

Pe reţeaua de socializare Twitter au apărut nenumărate comentarii, poveşti şi reacţii de revoltă la manifestării prostatarilor. Potrivit informaţiilor postate pe internet, aceste incidente au avut loc în Birmingham şi Deptford, zonă situată în sudul Londrei.


Sursă: Twitter

image
image

Poliţiştii nu au reuşit să facă faţă manifestaţiilor din cartierele londoneze şi din Birmingham. Premierul David Cameron a decis, astăzi, ca numărul reprezentanţilor forţelor de ordine care patrulează străzile să crească de la 6.000 la 16.000.

Violenţele au început sâmbătă noaptea, în cartierul londonez Tottenham, unde poliţiştii au fost atacaţi, iar două maşini de poliţie au fost incendiate. Acestea au fost declanşate după un protest paşnic faţă de moartea lui Mark Duggan, un bărbat de 29 de ani şi tată a patru copii, împuşcat de poliţie.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite