FOTO Maşini incendiate la Berlin pentru a treia noapte consecutiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actele de vandalism continuă la Berlin. Deşi autorităţile sunt în alertă iar poliţia a anunţat că oferă 5.000 de euro oricărei persoane care are informaţii despre incendierea maşinilor din capitala germană, presupuşii anarhişti continuă să dea foc autoturismelor, pentru a treia noapte consecutiv.

Ultimele acte de vandalism au avut loc în zona Brandenburg. Au fost vizate vehicule din districtele Charlottenburg, Tiergarten şi Neu-Hohenschönhausen, dar nicio persoană nu a fost rănită.Nouă maşini au fost incendiate în cursul nopţii de miercuri spre joi, deşi poliţia a sporit numărul patrulelor şi foloseşte elicoptere pentru supraveghere aeriană.

Citeşte şi:
FOTO Maşini vandalizate la Berlin. Revoltele din Marea Britanie se extind în Germania?


În ultimele trei nopţi, 35 de autoturisme au fost avariate în capitala Germaniei, care se confruntă de mulţi ani cu acte de vandalism comise de extremiştii de stânga. Totuşi, în prima jumătate a anului acesta au fost înregistrate 300 de incendieri, mult mai multe decât au fost constatate pe tot parcursul lui 2010.

image

Ultima serie de atacuri a început la scurt timp după revoltele de amploare din Londra şi alte oraşe britanice, scrie thelocal.de.

Poliţia de la Berlin a anunţat, ieri, că va oferi recompense de 5.000 de euro pentru oricine are informaţii despre cazurile recente de vandalism.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite