Silviu Ionescu se afla la volanul autovehiculului, potrivit unui martor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mohamed Noor Hussain, martor al accidentului în care a fost implicat Silviu Ionescu
Mohamed Noor Hussain, martor al accidentului în care a fost implicat Silviu Ionescu

Fostul om de afaceri român, Silviu Ionescu, se afla la volanul autovehiculului, a declarat Mohamed Noor Hussain, un martor al accidentului produs în decembrie de o maşină a ambasadei României în Singapore, luni, în cadrul anchetei, relatează Straits Times.

La 25 decembrie, la zece zile după accidentul în care a fost grav rănit de maşina ambasadei române la Singapore, martorul, un barman în vârstă de 38 de ani, a depus mărturie în cadrul a anchetei judiciare privind moartea lui Tong Kok Wai, în vârstă de 30 de ani.

Mai citiţi şi:

Camere de supraveghere private au surprins accidentele din Singapore: o maşină neagră loveşte şi fuge

Mohamed Noor Hussain l-a identificat pe şofer, la tribunal, dintr-o fotografie a lui Silviu Ionescu publicată în ziare. El este singurul martor care a asistat la ambele accidente care s-au produs la interval de câteva secunde, potrivit Straits Times.

Am văzut maşina apropiindu-se de mine şi am sărit pe trotuar. Am căzut şi m-am lovit la picior. După ce am căzut, şoferul a încetinit, a coborât geamul şi m-a certat, a declarat el, precizând că acesta a fost momentul în care l-a văzut pe şofer.

GALERIE FOTO Diplomatul Silviu Ionescu este acuzat că a accidentat trei persoane

Ancheta în cazul accidentului a intrat în a patra zi şi se desfăşoară normal. Patru din cei peste 50 de martori urmează să mai depună mărturie.

După ce m-am ridicat, am văzut maşina intrând în cea de a doua intersecţie, unde a mai lovit o persoană, a precizat acesta.

Martorul se afla la o cafenea de pe strada Bukit Panjang când a auzit un motor de maşină ambalat, aceasta îndreptându-se spre strada Choa Chu Kang.

Maşina de tip Audi circula "cu viteză mare", a mai povestit martorul, adăugând că pietonii traversau pe culoarea verde a semaforului.

În urma coliziunii, Tong Kok Wai şi Bong Hwee Haw au căzut pe capota maşinii, iar şoferul a frânat brusc, dar nu s-a oprit pentru a le acorda ajutor celor doi, demarând în viteză şi lovind un alt pieton la următoarea intersecţie.

Ionescu era singur în maşină şi că nu a văzut numărul de înmatriculare deoarece totul "s-a petrecut foarte repede", a precizat Mohamed Noor Hussain.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite