VIDEO Prinţul Albert de Monaco se va căsători în vara anului 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prinţului Albert de Monaco, în vârstă de 52 de ani, a anunţat ieri că se va căsători cu fosta înotătoare olimpică Charlene Wittstock în vara anului 2011.

"Căsătoria va avea loc vara viitoare", a spus prinţul într-un interviu apărut ieri în cotidianul local Nice-Matin, după ce cu o zi înainte şi-a anunţat logodna.

Citiţi şi: Constanţa: Soluţii pentru cununii în Weekend

"Interesul pentru cauzele umanitare, mai ales pentru cele privind copiii, este expresia unei mari sensibilităţi şi a unei deschideri spre ceilalţi", a afirmat Prinţul Albert de Monaco despre viitoara sa soţie în vârstă de 32 de ani.

Prinţul a mai spus că ăşi doreşte ca populaţia "să o întâmpine cu bunăvoinţă şii să-i aprecieze cultura şi viziunea", care ar putea să aducă ceva nou.


Cei doi îşi vor lega destinele prin două ceremonii, una privată, organizată în palatul Prinţului, iar cea de-a doua mai mare, religioasă, care ar urma să fie televizată, în catedrala Notre Dame of the Immaculate Conception din Monaco.

Albert de Monaco, singurul fiu al Prinţului Rainer III şi al lui Grace Kelly, s-a logodit cu Charlene Wittstock, miercuri dimineaţa, în cadrul unei ceremonii private organizată în grădina palatului, la care au participat doar câteva rude şi foarte puţini prieteni. Nunta din vara anului 2011 va marca prima căsătorie a unui prinţ din Monaco în ultimii 50 de ani. În 1956 tatăl lui Albert s-a căsătorit cu actriţa Grace Kelly.

Prinţul Albert al II-lea, născut pe 14 martie 1958, este fiul prinţului Rainier al III-lea şi al prinţesei Grace Kelly. Albert al II-lea i-a urmat tatălui său pe tronul principatului Monaco pe 12 iulie 2005.

Charlene Wittstock, de naţionalitate sud-africană, s-a născut pe 25 ianuarie 1978, la Bulawayo, în Zimbabwe. Înainte de a se stabili în Monaco, Charlene Wittstock a fost educatoare şi campioană la nataţie.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite