Incredibil: La doar cinci ani, culoarea pielii unei fetiţe se schimbă de 14 ori pe zi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La doar cinci ani, Annabelle Whitehouse, din Marea Britanie, suferă de o boală foarte gravă, care o face să fie zilnic bandajată. Fetiţa îşi schimbă culoarea pielii de 14 ori pe zi, după cum anunţă ediţia electronică a Daily Mail.

Annabelle Whitehouse are o boală ereditară ce se caracterizează printr-un aspect solzos al pielii, astfel că epiderma este mereu iritată şi roşie. Numele acestei boli este ihtioza. Pentru a putea supravieţui, micuţa trebuie să fie înfăşurată în bandaje şi să folosească, aproape la fiecare oră, creme hidratante.

Mai citiţi şi:

Ce riscăm prin întreruperea tratamentului

La cei cinci ani ai săi, Annabelle Whitehouse visează să ajungă o mare balerină şi sfidează răutăţile copiilor de seama sa, care nu doresc să o includă în cercul lor de prieteni. "Când am mers într-o excursie, taximetristul ne-a întrebat dacă nu cumva ne-am băgat fetiţa în cuptorul cu microunde", a declarat, pentru Daily Mail, mama Annabellei, Sonia Whitehouse.

Nici tatăl micuţei, Paul Whitehouse nu este ferit de împunsături. "Unele persoane ne-au acuzat de inconştienţă, cum că am lăsa-o pe Annabelle să stea prea mult la soare. Ei nu au de unde să ştie, din păcate, cât de mult suferă acest copil şi ce boală are", a mai completat părintele.



Annabelle, la doar cinci ani, face, zilnic, tratamente pentru a nu-şi agrava boala. Foto: Daily Mail

image

Potrivit sursei citate, la naştere, Annabelle a fost "acoperită" într-un fel de carcasă groasă de piele, numită membrană colodiana, iar urechile, mâinile şi picioarele parcă erau strivite. În cele din urmă formele copilului s-au văzut după un tratament destul de complicat.

"Am fost foarte îngrijoraţi de starea ei de sănătate, deoarece nu ştiam ce are. Am crezut că o vom pierde", a spus Sonia Whitehouse, care a mai adăugat că, timp de nouă luni, împreună cu soţul său, au aplicat, zi şi noapte, o cremă specială pe pielea fetiţei lor.

Părinţii Annabellei spun că mâinile copilului sunt tratate cu cremă la fiecare 30 de minute, iar cea mică schimbă bandajele chiar şi de patru ori pe zi. Annabella Whitehouse mai are o soră, Lydia, în vârstă de opt ani, aceasta din urmă neavând probleme de sănătate.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite