"Berlusconi a făcut Italia de ruşine"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Berlusconi nu-şi dezminte slăbiciunea pentru tinere
Berlusconi nu-şi dezminte slăbiciunea pentru tinere

Preşedintele Camerei Deputaţilor din cadrul Parlamentului italian, Gianfranco Fini, a condamnat intervenţia premierului italian în eliberarea unei tinere dansatoare din buric, din custodia poliţiei.

Fini a explicat că relaţia dintre premierul milardar şi Karima Keyek reprezintă o ruşine pentru Italia şi că ar trebui ca acesta să-şi dea demisia.

Potrivit Daily Telegraph, Silvio Berlusconi a telefonat personal la o secţie de poliţie din Milano, în luna mai, pentru a le cere ofiţerilor eliberarea din custodie a tinerei Keyek, cunoscută şi sub numele de scenă Ruby.  

Silvio Berlusconi, acuzat de relaţii sexuale plătite, cu o minoră

Dansatoarea, imigrantă ilegală în Italia, a fost arestată sub acuzaţia de furt a 3.000 de euro şi a unor obiecte de valoare de la o cunoştinţă.

"Această poveste a făcut înconjurul lumii şi a făcut Italia de ruşine", a spus Fini.

Berlusconi se face vinovat de "utilizarea puterilor sale publice în scop personal", dacă se confirmă afirmaţiile ofiţerilor de poliţie, conform cărora Berlusconi le-ar fi spus că cea pe care o au în custodie este nepoata presedintelui egiptean, Hosni Mubarak.

"Asta ar fi dovada unui comportament imoral. Dacă este adevărat, ar fi cazul ca el să demisioneze", a spus Gianfranco Fini, despre Berlusconi.

Emma Marcegaglia, şefa Federaţiei Angajatorilor din Italia, a declarat că ţara este "paralizată deoarece domnul Berlusconi şi aliaţii săi petrec prea mult timp pentru aplanarea scandalurilor şi acuzaţiilor de corupţie".

Berlusconi: „Îmi plac femeile şi viaţa, nimeni nu mă va schimba“

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite