Silvio Berlusconi, acuzat de relaţii sexuale plătite, cu o minoră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Silvio Berlusconi
Silvio Berlusconi

Premierul italian se află din nou în mijlocul unui scandal sexual. De data aceasta o tânără de origine marocană a făcut dezvăluiri şocnate şi susţine că a întreţinut relaţii sexuale cu el pentru care a fost şi plătită.

Potrivit Excite.it, cea care-l acuză pe premier abaia a împlinit 18 ani. Ea a relatat că a participat la diverse petreceri la vila lui Berlusconi din Arcore unde s-ar fi consumat şi raporturi sexuale între ea şi acesta, pe vremea când era minoră.

Potrivit legii italiene, orice raport sexual între o persoană majoră şi o persoană minoră se consideră violenţă sexuală, având în vedere superioritatea psihică a majorului, chiar dacă persoana minoră îşi dă consimţământul asupra actului sexual.

Sursa citată susţine că fata a fost racolată la începutul lui 2009 de un anume Lele Mora, personaj menţionat de mai multe ori în scandalurile sexuale ale lui Berlusconi pentru că i-ar fi furnizat acestuia femei. Astfel, prin intermediul lui Mora, marocana ar fi ajuns la vila din Arcore a premierului italian, unde ar fi făcut sex cu acesta.


Presa din Penisnulă priveşte cu scepticism această informaţie. Mora, pe de altă parte, a declarat că nu ştie nimic despre astfel de lucruri şi, potrivit anchetatorilor, se pare că multe dintre declaraţiile marocanei se bat cap în cap.

Totodată, toată povestea a fost relatată forţelor de ordine abia când acestea au prins-o pe marocană că nu are permis de şedere în Italia. Atunci ea le-a spus că trebuie să fie păsuită, pentru că îl cunoaşte pe Berlusconi şi a povestit toate cele relatate.

Berlusconi este cunoscut la nivel mondial pentru scandalurile sexuale în care este implicat periodic.


Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite