VIDEO Războiul Israel-Turcia, pe internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Forţele israeliene au capturat, ieri, un alt vas cu ajutoare pentru Fâşia Gaza, fără incidente majore.

Benjamin Netanyahu îndulceşte blocada

Armata israeliană ameninţă să urce la bordul navei Rachel Corrie

Vasul irlandez Rachel Corrie, care transporta echipament medical şi jucării, a fost capturat de trei nave militare după ce echipajul a respins apelurile marinei israeliene de a-şi schimba direcţia şi de a nu încălca blocada asupra Fâşiei Gaza.

La bord se aflau mai mulţi militanţi propalestinieni printre care şi un laureat al Premiului Nobel pentru Pace. Între timp, ştirea că un soldat israelian va fi decorat pentru că a ucis şase pasageri ai „Flotilei Libertăţii" a iscat un nou val de critici la adresa Ierusalimului. Potrivit medicilor legişti turci, cele nouă victime de pe „Flotila Libertăţii" au fost împuşcate în total de 30 de ori, de la distanţă mică, în cap şi în piept.

Războiul de imagine dintre Turcia şi Israel a acaparat internetul. Israelul a publicat mai multe înregistrări video pe YouTube, în care se vede clar cum militarii săi sunt atacaţi de activiştii propalestinieni. Militanţii propalestinieni au luat cu asalt site-ul Twitter, pe care au postat o multitudine de mesaje antiisraeliene.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite