Caz şocant în Arabia Saudită. Pedeapsă pentru o menajeră de 23 de ani: i-au tăiat buzele cu foarfeca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără din Indonezia zace într-un spital din Arabia Saudită, după ce angajatoarea ei, pentru care lucra ca menajeră, a torturat-o cu o cruzime de neimaginat.

Sumiati a ajuns în Arabia Saudită în luna iulie, cu gândul de a se angaja pe post de menajeră, pentru a-şi putea întreţine familia. Patru luni mai târziu, tânără se găseşte într-un spital, cu răni pe tot corpul, informează Daily Mail.

Mai citeşte şi:

Arabii şi libertatea de expresie

Imaginile şocante cu tânăra de 23 de ani au îngrozit o lume întreagă şi au determinat autorităţile să ia măsuri, deşi puţini cred în soluţionarea problemei.

Angajatoarea, care acum se află în custodia poliţiei pentru audieri, este acuzată că a tăiat cu o foarfecă bucăţi din buzele ei, că a ars-o cu fierul încins pe spate şi că a bătut-o până i-a fracturat oasele de la picioare. Tânăra susţine că atât femeia pentru care lucra, cât şi fiica acesteia, o băteau regulat.

Sumiati a fost internată în spital în urmă cu trei săptămâni, în stare de inconştienţă, provocată de subnutriţie şi de pierderile de sânge.

"Auzim, din nou, de condiţii similare sclaviei, auzim de tortură, abuz sexual şi chiar decese, dar guvernul nostru ignoră această problemă. De ce? Doar migranţii generează 7.5 miliarde de dolari în fiecare an", a declarat reprezentantul unei fundaţii pentru apărarea migranţilor.

Multe persoane, însă, sunt de părere că situaţia nu va lua sfârşit până când femeile din Indonezia nu vor fi mai bine educate şi pregătite pentru locuri de muncă mai bune.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite