Bettina Wulff, „Carla Bruni a Germaniei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noua primă-doamnă a Germaniei, soţia lui Christian Wulff, ales miercuri seara în fruntea statului german, ocupă deja un spaţiu însemnat în publicaţiile mondene internaţionale.

Carla Bruni joacă pentru Woody Allen

Supranumită „Carla Bruni de Germania", numele ei este asociat cu acela al lui Michelle Obama, datorită eleganţei şi apariţiei sale spectaculoase care atrage toate privirile.

Înaltă, frumoasă, blondă, cu ţinute şic, dar mai ales cu un tatuaj în formă de flacără pe umărul drept, Bettina Wulff, 36 de ani, s-a căsătorit cu noul preşedinte al Germaniei în 2008, având împreună un băieţel. „Am o soţie foarte modernă", recunoaşte Christian Wulff, despre care cotidianul „Die Zeit" scrie că „a făcut cea mai bună alegere căsătorindu-se cu Bettina".

Hotărâre riscantă

Fost premier al landului Saxonia, Wulff are o fiică dintr-un prim mariaj, la fel cum Bettina are o fetiţă dintr-o legătură anterioară. Decizia de a divorţa şi de a se însura cu o femeie mult mai tânără (Wulff are 51 de ani) ar fi putut să-l coste scump în rândul electoratului conservator. „Cu toate acestea, Christian Wulff şi Bettina Korner nu au avut această problemă", constată publicaţia „Stern". Pentru a se însura cu frumoasa mamă celibatară, actualul şef al statului german a pus capăt unei căsnicii care a durat mai bine de 18 ani.

Wulff şi-a cunoscut actuala soţie în 2006, pe când ea lucra ca director de comunicare pentru compania producătoare de pneuri Continental. „Wulff s-a pregătit pentru a face pasul către mariaj încă de acum patru ani, când a început să apară în public cu noua sa prietenă şi a anunţat că pune capăt primei căsătorii", mai scrie „Stern". Luna viitoare, cuplul prezidenţial va merge la Hanovra, pentru a asista la concertul pe care-l va susţine acolo trupa de rock U2.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite