Sfaturi practice pentru o relaţie armonioasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Încercările de a ne găsi jumătatea ne fac să adoptăm comportamente diferite.

De câte ori ne-am consolat spunându-ne că următoarea relaţie va fi mai bună decât precedenta? Ne-am gândit vreodată clar ce aşteptăm de la o relaţie sau care sunt aspectele esenţiale care ne vor face să ducem o viaţă armonioasă alături de partener? Dar ce se întâmplă atunci când suntem mereu respinşi sau, pur şi simplu, nu reuşim să trecem de prima întâlnire?

Perfecţiunea este o iluzie

În ajutorul nostru vin specialiştii, cu sfaturi practice despre cum să ne comportăm şi ce atitudine să adoptăm. Iar acum, pentru prima dată, la Zone Club avem posibilitatea să urmărim o emisiune care ne învaţă, pas cu pas, ce trebuie să facem pentru a ne găsi jumătatea. Este vorba despre emisiunea „Matt Titus, peţitor de meserie“, difuzată la Zone Club, în fiecare vineri, de la ora 21.10, şi în fiecare sâmbătă de la 22.00.

Pornind de la premiza că per­fecţiunea este o iluzie, Matt Titus, însoţit de o echipă com­pusă din soţia lui, jurnalista Tamsen Fadal, şi asociatul Eddie Varley, foloseşte o metodă realistă de a găsi perechi pentru clienţii săi, mai puţin norocoşi în dragoste. Trecut el însuşi prin experienţe similare, Matt Titus nu se sfieşte să vorbească despre peripeţiile sale din perioada burlăciei şi cum a reuşit să depăşească stadiul de „inimă frântă“, pentru a deveni peţitor de meserie.

Dacă Matt îi sfătuieşte pe bărbaţi ce trebuie să facă efectiv în timpul unei întâlniri, Tamsen Fadal le oferă doamnelor sfaturi despre cum să se îmbrace, cum să flirteze şi cum să afişeze un comportament încrezător.

Matt Titus îţi vine în ajutor

Matt şi Tamsen se joacă de-a „Cupidon“, pregătindu-şi clienţii să dezvolte relaţii armonioase, bazate pe respect, reciprocitate şi comunicare. Ei nu se rezumă doar la emisiune, ci ajută oamenii din întreaga lume prin intermediul site-ului lor, www.askmattandtamsen.com, unde stau la dispoziţia tuturor celor care au întrebări cu privire la relaţia de cuplu.

Desigur, cu o singură întrebare nu se face primăvară, însă, de cele mai multe ori, un sfat din partea experţilor este binevenit. Toţi cei care caută soluţii au acum posibilitatea să urmărească „Matt Titus, peţitor de profesie“, la Zone Club, în fiecare vineri, de la ora 21.10 şi sâmbăta, de la ora 22.00.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite