Au început închirierile în Sky Tower. Cine este primul chiriaș

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sky Tower, un zgârie-nori bucureştean
Sky Tower, un zgârie-nori bucureştean

Sky Tower, cea mai înaltă clădire din București, a început să fie închiriată, iar primul chiriaș este Raiffeisen Bank care va ocupa șapte etaje și jumătate, ceea ce înseamnă o suprafață de 7.000 de metri pătrați, a declarat pentru „Adevărul", Cătălina Jigman, șefa departamentului office din cadrul CBRE România, agentul de închiriere exclusiv al clădirii din Pipera.

Cu o înălțime de 137 de metri și 37 de etaje, Sky Tower are o suprafață totală închiriabilă de 41.200 de metri pătrați. Raiffeisen Bank ocupă în Sky Tower jumătate din etajul 1 şi etajele 2 - 7, totalizând, împreună cu spaţiul închiriat în clădirea Floreasca Office Building, 23.000 de metri pătrați. Sky Tower este amplasat pe Bulevardul Barbu Văcărescu din București.

FOTOGALERIE CU IMAGINI REALIZATE DIN SKYTOWER

Sky Tower, un zgârie-nori bucureştean

„România a fost tot timpul o destinaţie interesantă pentru investiţiile grupului. Dovada că avem încredere în capacităţile pieţei este Sky Tower, o investiţie de peste 100 de milioane de euro, care a devenit un simbol pentru Bucureşti. Suntem convinşi că alături de partenerii noştri de la CBRE România, vom reuşi să ne atingem ţinta propusă şi să închiriem spaţiile de birouri din Sky Tower", a menţionat Gabriele Deffner, Head of Asset Management în cadrul Raiffeisen Property International.

Cu un total de 50.000 de metri cubi de beton folosiți pentru construcția clădirii şi 8.300 de tone de oţel, 12.000 de metri pătraţi de parcare cu peste 500 de locuri, cu un etaj construit în 5 zile şi o investiţie de peste 100 milioane de euro, Sky Tower este o clădire emblematică și un punct de reper pentru piața de birouri din România.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite