În plină criză, românii cu bani se înghesuie la Ferrari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă ne aflăm în plină criză economică, Forza Rossa, reprezentantul Ferrari în România a vândut, în primele patru luni, 11 bolizi, urmând ca până la sfârşitul anului să mai livreze încă 15 autoturisme.

ÎI DOARE ÎN COT DE CRIZĂ:
Topul salariilor barosane ale funcţionarilor din primării care sfidează recesiunea

În urma cererii foarte mari, Forza Rossa va solicita constructorului italian suplimentarea cotei anuale cu cel puţin cinci maşini marca Ferrari, întrucât cele 26 de automobile alocate pentru România au fost deja livrate sau comandate. Astfel, Forza Rossa a ajuns în topul primilor zece distribuitori de Ferrari din lume, potrivit lui Tudor  Totu, directorul general al importatorului.

„Este greu de anticipat cuantumul suplimentărilor pe care le va solicita Forza Rossa, având în vedere că există o cerere foarte mare de maşini Ferrari la nivel mondial. Vor exista solicitări de suplimentare, cel putin 5 maşini pentru modelul 458 Italia", a declarat Tudor Totu, citat de Mediafax.

Valoarea cumulată a flotei alocate României în acest an este de aproximativ 6,5 milioane de euro.

Fostul ministru al Sănătăţii Ion Bazac, principalul acţionar al Forza Rossa, a declarat la sfârşitul anului trecut că firma va deschide în Franţa un dealership şi un magazin cu produse dedicate mărcii italiene.

Forza Rossa deţine în România un showroom şi un magazin, cel mai mare Ferrari Store din estul Europei şi al doilea ca suprafaţă de pe continent.

Ion Bazac deţine 47,5% din titlurile Forza Rossa, iar soţia sa, Camelia, are o participaţie de 31,4%. Restul de 21,04% din părţile sociale aparţin Central European Finance (Cefin) din Luxemburg.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite