Vilă în Croaţia, cât un apartament în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românii interesaţi să investească într-o mică afacere în domeniul turismului, au posibilitatea, spre exemplu, să cumpere o vilă cu patru camere, situată exact pe malul Mării Adriatice, în micul port şi staţiune Korcula, la un preţ de 97.000 de euro.

Casa este structurată pe două niveluri şi beneficiază şi de o terasă generoasă, precum şi de două locuri de parcare.

Mai citeşte şi:
7 hectare din parcul Herăstrău ar putea trece în proprietate privată, cu mai puţin de 1 milion de dolari


Estul Ungariei este El Dorado pentru români

Casele din Ungaria sunt mai ieftine decât „Prima Casă"

Oferte există, şi nu puţine, şi pe segmentul de terenuri. Pe coasta Dalmaţiei, un lot cu suprafaţa de 4.000 de metri pătraţi are un preţ de strigare de 28.000 de euro. În Savudrija, un apartament situat în vilă construită în 2009, cu suprafaţa de 93,70 de metri pătraţi, costă 100.000 de euro.

Proprietatea despre care vorbim are două dormitoare, două băi, bucătărie, cameră pentru servit masa, două camere mici pentru depozitare şi loc de parcare. Localitatea, aflată la malul mării, este înconjurată de păduri de pini, are o mulţime de taverne şi magazine şi este vestită, în primul rând, pentru produsele gastronomice locale, pe bază de peşte.

Munte şi mare la 75.000 de euro

La Kavanjin, în regiunea Split, localitate aflată în­tr-un mic golf, înconjurată din trei părţi de munţi şi cu plajă proprie, un apartament în bloc nou, echipat şi utilat complet, cu loc de parcare şi suprafaţa de 60 de metri pătraţi costă 75.000 de euro.

În acelaşi timp, o locuinţă cu trei camere şi suprafaţa de 92 de metri pătraţi, dotată şi amenjată de lux, costă 270.000 de euro.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite