Carburanţi cu 40% mai ieftini la benzinăriile Petrom din Calea Vitan şi Brâncoveanu. Ultimul weekend de promoţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferii din Bucureşti pot cumpăra carburanţi cu 40% mai ieftini, între orele 11.00 şi 12.00, sâmbătă - în benzinăria Petrom Vitan din Calea Vitan nr. 49-55, iar duminică - în staţia Brâncoveanu din B-dul Constantin Brâncoveanu nr. 97A.

Acesta este al treilea şi ultimul weekend în care compania petrolieră organizează această promoţie.

Mai citeşte şi:

Petrom şi compania americană Hunt Oil vor colabora pentru explorarea a două perimetre petrolifere în România

Săptămânile trecute, "Ora reducerilor" de la Petrom a dus la formarea unor cozi de peste doi kilometri. Unii şoferi s-au aşezat la coadă cu o seară înainte, pentru a fi siguri că îşi fac plinul la aproape jumătate de preţ.

Cum refac petroliştii tradiţionalele cozi din benzinării

Consumul redus de carburanţi, mai mic cu 15% faţă de anul trecut, determină companiile petroliere să recurgă la tot felul de promoţii pentru a-şi atrage clienţii.

Petrom a demarat la începutul acestei luni campania „Ora reducerilor", în cadrul căreia, între orele 11.00 şi 12.00, câte o benzinărie din Capitală reduce cu 40% preţul carburanţilor. Aceasta în condiţiile în care doar acciza şi restul taxelor înseamnă jumătate din preţul de la pompă.

Şi alte lanţuri de benzinării practică astfel de promoţii. De exemplu, peste 70 de benzinării Lukoil au reduceri în weekend în perioada 7 august - 31 octombrie 2010, fiind incluse staţiile din oraşele Bucureşti, Braşov, Constanţa, Giurgiu, de pe traseele care leagă Capitala de aceste oraşe, dar şi alte staţii unde este afişat mesajul „Reduceri în weekend ".

„Reducerea este de câţiva bani, 10, 11, 5, în funcţie de sortimentul de carburant, şi diferă de la o benzinărie la alta", spune reprezentantul unei benzinării Lukoil din Braşov.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite