Sebastian Vlădescu: „Nu cu doi ani de concediu plătit susţinem natalitatea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Guvernul ar trebui să genereze politici de susţinere a natalităţii, nu să acorde doi ani de concediu plătit, iar orice reducere de cheltuieli sociale este utilă în această perioadă, a declarat, în această seară, fostul ministru al Finanţelor, Sebastian Vlădescu.

Întrebat de ziarişti dacă este de acord cu iniţiativa Ministerului Muncii privind posibilitatea reducerii perioadei de 24 de luni de concediu pentru creşterea copilului, Vlădescu a declarat: „Este utilă orice reducere a cheltuielilor sociale. Toate acestea au fost exagerate până acum. Este nevoie de politici de susţinere a natalităţii. Nu cu doi ani de concediu plătit susţinem natalitatea".

Vlădescu a reiterat faptul că este adeptul introducerii sistemului de taxare progresivă. "Cota unică e depăşită, gata cu ea! Aduce pierderi la buget", a susţinut el.

Fostul demnitar a participat, în această seară, la inaugurarea Petrom City, noul sediu central al celei mai mari companii petroliere din România, investiţie de 130 de milioane de euro.

La eveniment au mai participat directorul general executiv al OMV - Wolfgang Ruttenstorfer, întreaga conducere a Petrom, fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, consilierul prezidenţial Iulian Fota, liderul sindical FSLI Petrom - Liviu Luca, precum şi reprezentanţi ai Ministerului Economiei şi ai mai multor companii energetice de stat şi private.

Click aici pentru un tur virtual în cel mai mare sediu al unei companii româneşti - Petrom City.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite